Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws archief

2022

Meerlaagse folies houden isolatiepakket slank

Meerlaagse reflecterende folies leveren een hoge isolatiewaarde bij een relatief geringe dikte. Ze zijn daardoor ideaal voor na-isolatie van vloer, gevel en dak. BZW Holland levert zelfs een dampopen meerlaagse reflecterende folie, die geschikt is om een dak aan de buitenzijde te isoleren.

Lees meer...

Pluimers verduurzaamt al bijna 50 jaar

Met een totaalpakket aan (na)-isolatie werkt Pluimers Isolatie al bijna 50 jaar aan de verduurzaming van Nederland, zowel in woningen als utiliteit. Pluimers houdt daarbij het gehele proces in eigen hand. Van contact en inspectie tot en met uitvoering heeft de klant maar met één partij en dus één aanspreekpunt te maken.

Lees meer...

Na-isolatie met Aerogel basis voor gasloos

Een gasloze woning is vaak voorzien van een warmtepomp en een laagtemperatuur-verwarmingssysteem. Om dat goed te laten functioneren is een thermische schil nodig met een goede isolatiewaarde, conform de trias energetica. Traditionele na-isolatie van een spouw van veelal 60 mm is daarvoor niet voldoende. Het innovatieve Airofill Wall Insulation presteert veel hoger en vormt wel een goede basis voor een gasloze woning.

Lees meer...