Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Over Renovatie & Transformatie

Alles over renoveren

Renovatie & Transformatie is slechts toegankelijk voor professionals en interessant vanwege haar marktconforme afspiegeling op de vloer en omdat zich een relevante kennisprogrammering afspeelt. Toegang, ook tot de gelijktijdige beurzen MONUMENT en HOUTBOUW, is gratis bij tijdige voorregistratie.

Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf, corporatie, VvE of overheidsinstantie? En bent u betrokken bij renovatie en/of transformatie Dan is dit hét event voor u.

Gelijktijdig met MONUMENT en HOUTBOUW

Renovatie & Transformatie wordt gelijktijdig en op dezelfde locatie gehouden als de vakbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW, die gaan over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed en over de toepassing van hout in de bouw. Bezoekt u Renovatie & Transformatie, dan heeft u ook gratis toegang tot MONUMENT en HOUTBOUW

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

Bezoeken is gratis voor professionals bij tijdige online voorregistratie. Een ticket regelen kan vanaf dinsdag 18 maart 2025. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.