Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Redenen om te bezoeken

Veel expertise op 1 plek

Op Renovatie & Transformatie treft u zo'n 130 exposerende koplopers uit de renovatiebranche en duizenden bezoekende collega-professionals. Er zijn workshops, seminars, debatten én de aanpalende events MONUMENT en HOUTBOUW.

De vakbeurs gaat hand in hand met een uitgekiend kennisprogramma in 2 theaters. Meld u voor de beurs ook gratis aan voor de workshops, lezingen, debatten en seminars.

Highlights en activiteiten

175 EXPOSANTEN EN PARTNERS | DAGELIJKS | ALLE BEURZEN
Drie dagen lang tonen koplopers op het gebied van renovatie en transformatie, verduurzaming, herbestemming, restauratie en onderhoud van monumentaal vastgoed en innovatie in hout, biobased en hybride bouwen hun skills aan duizenden belanghebbenden op zoek naar oplossingen.

OVER EN WEER VRIJ TOEGANG | DAGELIJKS | ALLE BEURZEN
Met een badge voor de ene beurs, bezoekt u gratis ook de andere. Ook inschrijving voor kennissessies gaat eenvoudig: via een van de bezoekersregistraties meldt u zich er voor aan. Gratis bij tijdige voorregistratie via de website of QR-code op de voorzijde van deze gids.

EXPOSANTEN & PARTNERS AAN HET WOORD | DAGELIJKS | PRAKTIJKTHEATER
Exposanten en partners delen hun kennis van onder meer upcycling van secundair hout, het belang van opleiden, gevaarlijke stoffen, historisch beton, wetgeving, constructieve veiligheid, geluidsbeheersing en duurzaam herbestemmen in praktische sessies.

CIRCULAIR RENOVEREN | DINSDAG, 11:00 | PODIUM R&T
Circulair renoveren is actueel, noodzakelijk en voegt waarde toe. Het circulaire renovatieconcept RE-DO zorgt voor een biobased upgrade van bestaand vastgoed en dat binnen 3 dagen per woning. Revolve combineert innovatie met efficiëntie, met de huurder áltijd op 1.

UITREIKING DUURZAME INNOVATIE AWARD | DINSDAG, 15:45 | PODIUM R&T
54events, organisator van de vakbeurs Renovatie & Transformatie, ging op zoek naar de beste innovatie ter verbetering van bestaand vastgoed. De deskundige jury koos een winnaar uit de vele inzendingen en de uitreiking van de award vindt plaats op het hoofdpodium.

CIRCULARITEIT IN GEVELRENOVATIE | WOENSDAG, 14:00 | PODIUM R&T
Henk Zoontjens, directeur van de VMRG, gaat als talkshowhost het gesprek aan over hoe circulariteit de hoofdrol kan spelen in gevelrenovatie. Wat is daarbij de meerwaarde van metalen ramen, deuren en vliesgevels? Hoe circulair zijn die nou? En geven ze een gebouw meer waarde?\

Bezoekers over Renovatie & Transformatie

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw, Duiven:
“Voor mij is het erg belangrijk om te zien welke nieuwe producten, toepassingen en technieken er zijn. De pareltjes zitten in de hoeken.”

Erik Bek van E&B Engineering & Bouwbegeleiding, Gorinchem:
“Zeker een hele leuke beurs. Ik ga in een kort tijdsbestek met informatie terug naar m’n kantoor in Gorkum.”

Peter Linders van Kwartiermakers in de Bouw, Rosmalen:
“Ik zit al 25 jaar in de bouw en heb een groot netwerk. Het mooie van zo’n renovatiebeurs is dat je ontzettend veel mensen ontmoet.”

Let op: bovenstaande cijfers en quotes zijn van een eerder editie. Binnenkort wordt deze pagina voorzien van de meest actuele informatie.