Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

RENOVATIE is ...

VAKBEURS VOOR VERBETERING VAN WONINGEN EN UITILITEITSGEBOUWEN

RENOVATIE is voor professionals die te maken hebben met de renovatie van woningen en/of utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun innovatieve oplossingen, terwijl in de theaters de laatste ontwikkelingen in de sector worden belicht.

Gelijktijdig met MONUMENT

RENOVATIE vindt plaats gelijktijdig met MONUMENT, de beurs voor professionals in onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van Nederlands monumentaal vastgoed en eigenaren daarvan.

Gratis toegang bij voorregistratie

RENOVATIE is gratis voor iedereen die zich voorregistreert. Voorregistratie verloopt via deze website en is mogelijk van donderdag 12 maart 2020 tot en met de dag voorafgaand aan de beurs, maandag 11 mei. Met een ticket voor RENOVATIE bezoekt u gratis ook MONUMENT.

Een stevig kennisprogramma

RENOVATIE wordt ondersteund door een stevig kennisprogramma. In samenwerking met de koplopers uit de renovatiebranche worden seminars, debatten en workshops georganiseerd over de actuele ontwikkelingen binnen de sector.

Locatie, data en openingstijden

RENOVATIE 2020 vindt plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 mei 2020 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Brabanthallen en hier voor parkeerinformatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom snel, efficiënt en omgevingsvriendelijke renoveren en RENOVATIE 2020? Meldt u zich dan via deze link aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op Youtube, LinkedIn of Twitter.