Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

RENOVATIE is ...

VAKBEURS VOOR VERBETERING VAN WONINGEN EN UITILITEITSGEBOUWEN

RENOVATIE is voor professionals die te maken hebben met de renovatie van woningen en/of utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun innovatieve oplossingen, terwijl in de theaters de laatste ontwikkelingen in de sector worden belicht.

Gelijktijdig met o.a. MONUMENT

RENOVATIE vindt gelijktijdig plaats met de volgende titels:

MONUMENT, de beurs voor professionals in onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van Nederlands monumentaal vastgoed en eigenaren daarvan.Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties en ontmoetingen met waardevolle contacten.PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.


Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.


Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs voor duurzame innovatie in mobiliteit. Een platform boordevol innovatie, kennis en business. 


Gratis toegang bij voorregistratie

RENOVATIE en zusterbeurzen zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-.

Een stevig kennisprogramma

RENOVATIE wordt ondersteund door een stevig kennisprogramma. In samenwerking met de koplopers uit de renovatiebranche worden seminars, debatten en workshops georganiseerd over de actuele ontwikkelingen binnen de sector.

Locatie, data en openingstijden

RENOVATIE 2020 vindt plaats van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober 2020 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Brabanthallen en hier voor parkeerinformatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom snel, efficiënt en omgevingsvriendelijke renoveren en RENOVATIE 2020? Meldt u zich dan via deze link aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op Youtube, LinkedIn of Twitter.