Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

Renovatie & Transformatie is hét platform voor kennisdeling en zakendoen in het kader van snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van woningen en utiliteitsgebouwen.

Data en tickets

Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023. Tickets zijn tijdens de voorregistratie gratis voor professionals!

Compleet en met wisselwerking

Renovatie & Transformatie biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma.

De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als MONUMENT welke gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Kruipruimte: de vergeten ruimte van de woning

De kruipruimte is de vergeten ruimte van woningen, maar ook de oorzaak van veel problemen. Die vereisen vervolgens een zorgvuldige aanpak.

Lees meer...

RENOVATIE en MONUMENT als vanouds

Vorige week vonden in de Brabanthallen de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. Eindelijk, want corona gooide herhaaldelijk roet in het eten. Beursmanager Wendy van de Geijn van organisator 54events maakt de balans op: “De schade is ingehaald. Voor onze bezoekers en exposanten was het een weerzien als vanouds.”

Lees meer...

Startups belangrijk voor innovatie in de bouw

Startups spelen een belangrijke rol bij innovatie in de bouw. Peter Kuindersma van Ingenii Bouwinnovatie gaat op de beurs met drie van hen in gesprek.

Lees meer...

Exposant advertorial: Prenova

Sneller en netter afwerken is het motto. Maak kennis met innovatieve oplossingen. net even anders en slimmer dan u gewend bent.

Lees meer...

Exposant advertorial: Profijt Isolatie

Profijt Isolatie zal tijdens de vakbeurs Renovatie de inzet van vloer, dak en spouwisolatie laten zien en specifiek de toepassing van Icynene H2foamLite. 

Lees meer...

RENOVATIE 2022: NVDO over legionella, de Duurzaamheidstabel en strategisch gebouwbeheer

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is kennispartner van de vakbeurs RENOVATIE en verzorgt in die hoedanigheid elke dag een after-lunch kennissessie. Aan de orde komen legionellapreventie, de Duurzaamheidstabel en strategisch gebouwbeheer.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners