Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Renoveren én transformeren

De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is sinds 2010 hét live platform voor kennisdeling daaromtrent. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Data en tickets

Editie 8 van Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023. Tickets zijn tijdens de voorregistratie gratis voor professionals!

Compleet en met wisselwerking

Renovatie & Transformatie biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma. De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als MONUMENT welke gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Dé ontmoetingsplaats
voor renovatie en
herbestemming

×

Het laatste nieuws

Tempo sanering asbestdaken licht gestegen

In het derde kwartaal van 2022 is 1,5 miljoen m2 aan asbestdaken gesaneerd. Het saneringstempo lijkt zich na een dalende trend weer wat te herstellen.

Lees meer...

Grote belangstelling voor ISDE-subsidie

Eigenaren kunnen sinds 24 januari weer subsidie aanvragen voor verduurzamen van hun woning. De eerste drie dagen werden al 8300 aanvragen ingediend.

Lees meer...

Project: transformatie Stationspostgebouw

Rijksmonument het Stationspostgebouw in Den Haag is getransformeerd tot een duurzaam kantoor, met respect voor de oorspronkelijke architectuur.

Lees meer...

Funderingproblemen vaak onvermeld bij verkoop

Woningen met vermelde funderingproblemen leveren bij verkoop gemiddeld 12 procent minder op; herstelde funderingen leveren juist 2 procent méér op.

Lees meer...

Gevelcollector brengt woning op label A++++

Met vijftien vierkante meter gevelcollectoren wisten TNO en partners drie woningen van Sint Trudo in Eindhoven op te waarderen tot energielabel A++++.

Lees meer...

RVO stimuleert plaatsing van PV op het dak

De ‘Zonneladder’ geeft voor de plaatsing van PV-panelen de voorkeur aan daken. RVO zette voor gebouweigenaren een aantal aandachtspunten op een rij.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners