Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

RENOVATIE uitgesteld naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid als gevolg van het coronavirus is RENOVATIE 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. En vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

RENOVATIE en MONUMENT zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-. De bezoekersregistratie gaat open medio maart 2021. 

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Project uitgelicht: renovatie van De Walvis

De Walvis op het Bickerseiland in Amsterdam is oorspronkelijk gebouwd in 1964. Eigenaar Maarsen Groep heeft KAAN Architecten gevraagd het gebouw te renoveren tot een gezond, flexibel en eigentijds kantoorgebouw. Het ontwerp wordt gekenmerkt door het gebruik van veel glas, waardoor de kantoren licht en ruimtelijk ogen. De renovatie is in opdracht van Maarsen Groep uitgevoerd door Dura Vermeer.

Lees meer...

Wedi ontwikkelt douchevloer van 25 mm dikte

De douchevloer is een grote uitdaging bij renovatiewerken. De vloer is bewerkelijk door het inpassen van de afvoer en het maken van het afschot, waarbij de hoogte ook nog eens minimaal moet blijven. De Duitse fabrikant wedi heeft hier met het nieuwe Fundo RioLigno een innovatieve oplossing gevonden die uniek is door zijn zeer beperkte dikte van slechts 25 mm.

Lees meer...

WVL renoveert bovenzijde van elke betonvloer

WVL Floorsolutions is gespecialiseerd in het renoveren van de bovenzijde van zowel nieuwe als oude betonvloeren. Het maakt de betonvloeren geschikt voor elk mogelijk gebruik, zowel kwalitatief als esthetisch.

Lees meer...

AGC presenteert hoogwaardig FINEO vacuümglas

AGC presenteert het nieuwe vacuümglas FINEO. Dit glas heeft een U-waarde van 0,7 W/m2K, wat vergelijkbaar is met triple glas. Het gewicht is echter slechts de helft daarvan en de dikte een kwart. Dat maakt het zeer geschikt voor gebruik bij renovatie en restauratie. Esthetisch is bijzonder dat in dit vacuümglas de zichtbare vacuümdoppen ontbreken.

Lees meer...

Tweede leven voor vrijkomende materialen

Grootschalige renovaties leveren een enorme uitstroom op van materialen die deels nog geschikt zijn voor hergebruik. Woonbedrijf Eindhoven zet hoog in op de circulariteit van deze producten en materialen en werkt daarvoor onder meer samen met A. van Liempd Sloopbedrijven/Gebruiktebouwmaterialen.com.

Lees meer...

54events stelt vakbeurs RENOVATIE uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT, Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power uitgesteld naar 2021. De volgende editie van RENOVATIE vindt nu plaats van 18 t/m 20 mei 2021.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC
Renda
NVDO

Mediapartners