Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

RENOVATIE uitgesteld naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid als gevolg van het coronavirus is RENOVATIE 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 18 t/m 20 mei 2021. Lees hier meer informatie.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. En vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

RENOVATIE en MONUMENT zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-. De bezoekersregistratie gaat open medio maart 2021. 

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Project uitgelicht: schoolrenovatie DENISE

De Nieuwe Internationale School Esprit (DENISE) is de renovatie van een onderwijsgebouw uit 1959 tot een moderne en duurzame school.

Lees meer...

Efficiëntie met een slim ingericht voertuig

Een slim ingerichte bedrijfswagen helpt je om de laadruimte optimaal te benutten én niets te vergeten. Daardoor kun je sneller en efficiënter werken.

Lees meer...

Snel renoveren met prefab overzetschoorsteen

Een prefab overzetschoorsteen is een snelle oplossing bij onder meer lekkages of dakvernieuwing. Deze schuift eenvoudig over de oude schoorsteen heen.

Lees meer...

Staalbouwprijzen naar renovatieprojecten

Renovatie scoorde dit jaar hoge punten bij de Nationale Staalbouwprijs. Fenix I, Capital C en Hoogstraat Rotterdam behoorden tot de winnaars.

Lees meer...

Gasloos en zuinig douchen met MEED Energeyser

Warm douchen met alleen een koudwater-aansluiting in de badkamer? Dat kan met de MEED Energeyser, die gamechanger in energietransitie wil zijn.

Lees meer...

Project uitgelicht: gevelrenovatie Windesheim

De gebouwen B+C van Hogeschool Windesheim in Zwolle krijgen een nieuwe circulaire ‘jas’: een vernieuwde gevel met geïntegreerde installatietechniek.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC
Renda
NVDO

Mediapartners