Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Renoveren én transformeren

De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is sinds 2010 hét live platform voor kennisdeling daaromtrent. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Data en tickets

Editie 9 van Renovatie & Transformatie vindt plaats op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024. Toegang is gratis voor professionals.

Compleet en met wisselwerking

Renovatie & Transformatie biedt innovatie en een actueel kennisprogramma. De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW

Dé ontmoetingsplaats
voor renovatie en
herbestemming

×

Het laatste nieuws

Kennisprogramma: de sessies in het Praktijktheater

Het Praktijktheater op Renovatie & Transformatie staat van 23 tot en met 25 mei bol van de dagelijkse praktische sessies verzorgd door standhouders Zehnder, elk® groep, URETEK Benelux, Inventum Technologies, Nebest en het Informatiecentrum Parket en Vloerverwarming.

Lees meer...

Martinuskerk in Schellinkhout voortaan voor wonen en werken

BOEi draagt de Martinuskerk in Schellinkhout over aan twee liefhebbers van religieus erfgoed, die er zullen gaan wonen en werken.

Lees meer...

Inzicht en overzicht houden met een app

Met weinig administratie op de werkvloer overzicht en inzicht houden in renovatiewerk. Het kan met de nieuwe Renovatie App.

Lees meer...

Havebo vervangt snel want seriematig beganegrondvloeren 

Havebo Groep presenteert op de vakbeurs de montagetak van het bedrijf. Die is volledig ingericht op seriematig aanbrengen van renovatievloeren.

Lees meer...

Challenge: sneller en goedkoper houten funderingen herstellen

Hoe maken we herstel van houten funderingen sneller en goedkoper? Dat is de vraag van de challenge houten funderingen van RVO en vier corporaties.

Lees meer...

NRP: meer aandacht voor klimaat

NRP Trendboek: meer aandacht voor klimaat

Een belangrijke constatering in de derde editie van het NRP Trendboek: Het moet beter, sneller en met meer aandacht voor het klimaat.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners