Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

RENOVATIE uitgesteld naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid als gevolg van het coronavirus is RENOVATIE 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. En vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

RENOVATIE en MONUMENT zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-. De bezoekersregistratie gaat open medio maart 2021. 

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Duurzaam renoveren, is dat wel betaalbaar? (advertorial)

Een bestaande woning snel, makkelijk en goedkoop verduurzamen? Speciaal voor renovaties is er nu een nieuw wandelement ontwikkeld. (Advertorial Climawand - powered by Climalevel)

Lees meer...

Project uitgelicht: Holocaust Museum

OFFICE WINHOV en ABT werken momenteel aan de renovatie van het Nationaal Holocaust Museum en De Hollandsche Schouwburg.

Lees meer...

Groei in energielabel kantoren neemt af

De lineaire stijging in het aantal groene labels voor kantoren die de afgelopen jaren zichtbaar was, is het laatste half jaar afgezwakt.

Lees meer...

Degree-n helpt bij stap naar all-electric

Een monument aardgasvrij maken is niet eenvoudig. UFA Bouw en Degree-n kozen in Amsterdam daarom onder meer voor verwarming middels IR-panelen.

Lees meer...

WNR garandeert woonlastenneutrale renovatie

WoonlastenNeutraal Renoveren (WNR) is een initiatief van bouwondernemers die al jaren samenwerken in kennisnetwerk DNA in de Bouw.

Lees meer...

TNO helpt met keuze tussen sloop en renovatie

Als we het huidige tempo van sloop/nieuwbouw aanhouden, duurt het 250 jaar voordat alle woningen in Nederland vervangen zijn.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC
Renda
NVDO

Mediapartners