Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. De beurs vindt gelijktijdig plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

RENOVATIE en MONUMENT zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Dit kan vanaf donderdag 20 februari. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Exposant aan het woord: Weikhoplex BV

De absolute topper onder de golfplaten, die de traditionele vezelcementplaat van zijn troon stoot: de Weikhoplex golfplaat.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Easydek

Veilig, snel en eenvoudig afdekken van trappen met tapijt kan voortaan met de Easydek Carpet Cover voorzien van Fibercoat.

Lees meer...

Exposant aan het woord: GripFactory BV

Gladde vloeren of trappen? GripFactory is dé specialist op het gebied van antislip en biedt voor elke ondergrond een passende oplossing.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Sensor BV

Maak van je smartphone of tablet een warmtebeeldcamera met een FLIR ONE of SEEK Thermal. Deze handige musthave warmtebeeldcamera’s zijn ideaal voor allround metingen.

Lees meer...

Exposant aan het woord: RZ-Ecoseal BV

RZ-Ecoseal is een ontbrandbare seal op waterbasis, glasvezel versterkt.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Asselux BV

De Asschert Group heeft al meer dan veertig jaar ervaring in de afbouw. In 2007 is Asselux hieruit voortgekomen. Asselux ontwerpt en produceert keramische speciaal producten.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC
Renda

Mediapartners