Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

RENOVATIE 2022

RENOVATIE 2022 vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.
Volg ons via LinkedIn en de digitale nieuwsbrief!

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. En vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Project in uitvoering: historisch Wijkje 77

De Alliantie en BAM Wonen starten met de verduurzaming van de 61 historische sociale huurwoningen in Wijkje 77 (Berg Zuid) in Amersfoort. Het project is in nauwe samenwerking met de bewoners vormgegeven. De werkzaamheden starten eind augustus. De oplevering staat gepland voor begin 2022.

Lees meer...

Meer dan helft kantoren nog geen label C

Over anderhalf jaar, 1 januari 2023, moeten kantoren minimaal energielabel C hebben. Meer dan de helft voldoet echter nog niet aan deze verplichting. Waar in de afgelopen jaren een constante groei in het aandeel groene energielabels te zien was, is deze groei in het afgelopen half jaar afgezwakt. Met nog anderhalf jaar te gaan, is dit geen gunstige ontwikkeling, stelt RVO.

Lees meer...

Eigen Huis: pas op voor stapeling maatregelen

Pas op voor een onoverzichtelijke stapeling aan verduurzamingsmaatregelen voor woningen en huiseigenaren, waarschuwt Vereniging Eigen Huis. Dit naar aanleiding van de ambitieuze extra verduurzamingsmaatregelen die de Europese Commissie onlangs presenteerde in het ‘Fit for 55’-pakket dat bij de Green Deal hoort.

Lees meer...

Financiële wegwijzer maatschappelijk vastgoed

RVO heeft een nieuwe Wegwijzer beschikbaar die helpt bij de financiering van de verduurzaming van (klein) maatschappelijk vastgoed. De informatie in de financiële wegwijzer is concreet toegespitst op dit vastgoed.

 

Lees meer...

Saint-Gobain Projects wil beter renoveren

Saint-Gobain Projects ontwikkelt modulaire verbeterscenario’s voor renovatie en transformatie, met optimale prestaties op het gebied van welzijn, duurzaamheid en efficiëntie. Het bundelt daarbij onder meer alle kennis die aanwezig is binnen de diverse Saint-Gobain bedrijven.

Lees meer...

Krapte op elektriciteitsnet raakt iedereen

Het elektriciteitsnet in Nederland loopt de komende jaren steeds meer plekken tegen zijn grenzen aan. Dit speelt inmiddels in alle provincies.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners