Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

RENOVATIE uitgesteld naar mei 2022

Vanwege de aanhoudende onzekerheid over de haalbaarheid van grotere zakelijke bijeenkomsten is de vakbeurs RENOVATIE uitgesteld naar dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. Meer informatie over deze verplaatsing staat hier

Op een of meer van de oorspronkelijk geplande beursdagen vindt een alternatief ONLINE programma plaats. Meer informatie daarover is rond begin april te vinden op deze website en via onze LinkedIn showcase pagina  en digitale nieuwsbrief.

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. En vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Project uitgelicht: Achter Sint Pieter 200

Universiteit Utrecht renoveert Achter Sint Pieter 200. Dit betreft functionele verbeteringen en het comfort. De werkzaamheden startten in maart.

Lees meer...

TNO pleit voor nieuwe aanpak energietransitie

TNO wil de energietransitie versnellen met een aanpak van groepen van vergelijkbare gebouwen, waarop vergelijkbare oplossingen toepasbaar zijn.

Lees meer...

‘Deltaplan Funderingsschade’ aangeboden

Eén miljoen koop- en huurwoningen lopen de komende dertig jaar een aanzienlijk risico op funderingsschade als er niet wordt ingegrepen.

Lees meer...

School kiest voor circulair renoveren

Basisschool De Wijde Wereld in Haarlem kiest voor circulaire renovatie. Het gebouw behoudt z’n goede eigenschappen; de slechte delen worden gesloopt.

Lees meer...

Woonwijk uit jaren 70 gaat over op waterstof

Enexis Groep en Groninger Huis starten een uniek project door een jaren 70 woonwijk in Wagenborgen aan te sluiten op een waterstofnetwerk.

Lees meer...

54events verplaatst voorjaarsbeurzen naar 2022

Beursorganisator 54events heeft vanwege de aanhoudende onzekerheid over de haalbaarheid van grotere zakelijke bijeenkomsten haar vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW uitgesteld naar dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC

Mediapartners