Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Renoveren én transformeren

De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is hét live platform voor kennisdeling daaromtrent. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Data en tickets

Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023. Tickets zijn tijdens de voorregistratie gratis voor professionals!

Compleet en met wisselwerking

Renovatie & Transformatie biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma. De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als MONUMENT welke gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Dé ontmoetingsplaats
voor renovatie en
herbestemming

×

Het laatste nieuws

Project: Wonen in oude V&D in Bergen op Zoom

Het oude V&D pand in Bergen op Zoom is getransformeerd naar een woongebouw. Met een knipoog naar het verleden is het gebouw ANNO52 genoemd.

Lees meer...

Gasmonitor: weinig groei aantal warmtepompen

De hr-ketel blijft ook in 2021 het meest verkochte verwarmingsapparaat. De verkoop van de warmtepomp groeide met 16% maar vooral door nieuwbouw.

Lees meer...

“Zonder het bestuur van de VvE’s was het niet gelukt”

Woningcorporatie Eigen Haard en de VvE’s Senso 1 en 2 staan aan het begin van een renovatie. Namelijk 935 Amsterdamse woningen in portiekflats aardgasvrij-ready maken.

Lees meer...

BAM Wonen en Kumij verduurzamen circulair

BAM Wonen en Kumij zetten zich in voor circulair verduurzamen van 25 huurwoningen in Rockanje, met hergebruik van te vervangen kozijnen.

Lees meer...

Aantal aanvragen ISDE-subsidie verdubbelt

Steeds meer woningeigenaren zijn bezig met de verduurzaming van hun woningen en gebouwen, zo ziet RVO aan de cijfers van de ISDE-subsidie.

Lees meer...

Project: transformatie ENKA-Kantinegebouw

In het voormalige ENKA-Kantinegebouw in Ede (1951) is basisschool ‘De Ontdekking’ geopend. Het Rijksmonument is bijna energieneutraal geworden.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners