Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is hét platform voor kennisdeling en zakendoen in het kader van snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van woningen en utiliteitsgebouwen.

Data en tickets

RENOVATIE 2022 vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. Tickets zijn verkrijgbaar tot en met maandag 16 mei via deze link. Gratis voor professionals!

Compleet en met wisselwerking

RENOVATIE biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma.

De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als MONUMENT welke gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Startups belangrijk voor innovatie in de bouw

Startups spelen een belangrijke rol bij innovatie in de bouw. Peter Kuindersma van Ingenii Bouwinnovatie gaat op de beurs met drie van hen in gesprek.

Lees meer...

Exposant advertorial: Prenova

Sneller en netter afwerken is het motto. Maak kennis met innovatieve oplossingen. net even anders en slimmer dan u gewend bent.

Lees meer...

Exposant advertorial: Profijt Isolatie

Profijt Isolatie zal tijdens de vakbeurs Renovatie de inzet van vloer, dak en spouwisolatie laten zien en specifiek de toepassing van Icynene H2foamLite. 

Lees meer...

RENOVATIE 2022: NVDO over legionella, de Duurzaamheidstabel en strategisch gebouwbeheer

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is kennispartner van de vakbeurs RENOVATIE en verzorgt in die hoedanigheid elke dag een after-lunch kennissessie. Aan de orde komen legionellapreventie, de Duurzaamheidstabel en strategisch gebouwbeheer.

Lees meer...

RVO geeft praktische uitleg over MIA/Vamil (woensdag 18 mei, 12:30)

In het kennisprogramma van RENOVATIE zal RVO laten zien welke meerkosten van circulair renoveren in aanmerking komen voor MIA\Vamil en hoe dat werkt.

Lees meer...

Bewonersparticipatie: een eerlijk verhaal (dinsdag 17 mei, 14:30)

Op het juiste moment de juiste informatie geven en een eerlijk verhaal vertellen. Volgens ladies@work is dat essentieel in bewonersparticipatie.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners