Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is hét platform voor kennisdeling en zakendoen in het kader van snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van woningen en utiliteitsgebouwen.

Data en tickets

RENOVATIE 2022 vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 22 maart op deze website. Gratis voor professionals.

Compleet en met wisselwerking

RENOVATIE biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma.

De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als de MONUMENT en - het nieuwe - HOUTBOUW, die gaan over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed en oplossingen in hout- en hybride bouw.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Meerlaagse folies houden isolatiepakket slank

Meerlaagse reflecterende folies leveren een hoge isolatiewaarde bij een relatief geringe dikte. Ze zijn daardoor ideaal voor na-isolatie van vloer, gevel en dak. BZW Holland levert zelfs een dampopen meerlaagse reflecterende folie, die geschikt is om een dak aan de buitenzijde te isoleren.

Lees meer...

Pluimers verduurzaamt al bijna 50 jaar

Met een totaalpakket aan (na)-isolatie werkt Pluimers Isolatie al bijna 50 jaar aan de verduurzaming van Nederland, zowel in woningen als utiliteit. Pluimers houdt daarbij het gehele proces in eigen hand. Van contact en inspectie tot en met uitvoering heeft de klant maar met één partij en dus één aanspreekpunt te maken.

Lees meer...

Na-isolatie met Aerogel basis voor gasloos

Een gasloze woning is vaak voorzien van een warmtepomp en een laagtemperatuur-verwarmingssysteem. Om dat goed te laten functioneren is een thermische schil nodig met een goede isolatiewaarde, conform de trias energetica. Traditionele na-isolatie van een spouw van veelal 60 mm is daarvoor niet voldoende. Het innovatieve Airofill Wall Insulation presteert veel hoger en vormt wel een goede basis voor een gasloze woning.

Lees meer...

URETEK lift verzakte en scheve betonvloeren

Verzakte betonvloeren krijgen een tweede leven door ze weer naar de juiste hoogte te liften met URETEK FloorLift®. De methode werkt snel en veroorzaakt minimale overlast. De bestaande betonvloer blijft gehandhaafd. Zelfs vloeren waarvan het oppervlak geen beschadigingen mogen oplopen, zijn op deze manier te liften.

Lees meer...

Gemakkelijk werken met stalen vloerligger

Met zijn SL-combinatievloer maakt Havebo het bouwers zo gemakkelijk mogelijk om een bestaande vloer te vervangen, zonder zaagwerk en minimaal afval.

Lees meer...

Hoogwaardige vervanger voor houten vloer

Met composiet elementen is een houten vloer snel en gemakkelijk te vervangen. De elementen combineren een hoge isolatiewaarde met een laag gewicht. Compofloor prefabriceert de elementen vooraf op maat, waardoor een houten vloer meestal binnen een dag te vervangen is.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners