Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. En vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

RENOVATIE en MONUMENT zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-. De bezoekersregistratie gaat open medio maart 2021. 

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Project uitgelicht: wonen in gemeentehuis

Met de overdracht van de laatste 93 woningen is de transformatie van kantoorpand Meander naar wooncomplex MeanderPark in Nieuwegein afgerond.

Lees meer...

Kwart kerkgebouwen heeft een nieuwe functie

Eén op de vier gebedshuizen wordt niet meer gebruikt voor religieuze doeleinden, blijkt uit onderzoek van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Lees meer...

Subsidie voor betere ventilatie in scholen

De overheid stelt bijna 100 miljoen euro beschikbaar om het binnenklimaat van scholen te verbeteren. De subsidie behelst bouw- en installatiekosten.

Lees meer...

Mogelijk toch weer voordelig energielabel

Het nieuwe energielabel is vanaf juli 2021 mogelijk toch voordelig online aan te vragen. Dit amendement is aangenomen door de Tweede Kamer.

Lees meer...

Waterdorpel vervangt waterhol bij renovatie

Voor renovatie van balkons, galerijen, gevels en dergelijke heeft Betoro waterdorpels en waterspuwers ontwikkeld die het water van de gevel afhouden.

Lees meer...

Project uitgelicht: verduurzaming voor Enexis

BAM Bouw en Techniek is gestart met de verduurzaming en optimalisatie van het kantoor van Enexis Netbeheer aan de Reitscheweg in ’s-Hertogenbosch.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC
Renda
NVDO

Mediapartners