Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

RENOVATIE 2022

RENOVATIE 2022 vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.
Volg ons via LinkedIn en de digitale nieuwsbrief!

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. En vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Krapte op elektriciteitsnet raakt iedereen

Het elektriciteitsnet in Nederland loopt de komende jaren steeds meer plekken tegen zijn grenzen aan. Dit speelt inmiddels in alle provincies.

Lees meer...

Project in uitvoering: label A Jolandaflat

Voor woningcorporatie Vidomes is Heembouw in juni 2021 gestart met onderhoud en verduurzaming van 90 woningen aan de Louis Davidsstraat in Rijswijk. Het complex is begin jaren 60 gebouwd. Het woongebouw Jolandaflat krijgt een nieuwe uitstraling en alle woningen worden voorzien van nieuwe keukens en badkamers. Na de werkzaamheden hebben alle woningen een energielabel A.

Lees meer...

8 miljard uitgegeven aan verduurzamen woning

Nederlanders hebben in 2020 ruim 8,1 miljard euro besteed aan het verduurzamen van hun woning. Dit betrof vooral isolatie en verwarming. Dit blijkt uit Duurzaam Wonen, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 4.000 Nederlanders.

Lees meer...

Bedrijfsleven investeert in energiebesparing

Ondanks Covid-19 hebben Nederlandse bedrijven in 2020 samen voor ruim 1,7 miljard euro aan investeringen in energiezuinige maatregelen gemeld. Dit blijkt uit het jaarbericht 2020 van de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Lees meer...

Woningen te langzaam klimaatbestendig

Voor veel Nederlanders is onduidelijk hoe zij hun huis kunnen aanpassen aan hitte en wateroverlast en bij wie zij moeten aankloppen. “Meer informatie en coördinatie zijn nodig, anders komt het er niet van”, zegt Michiel Delfos, directeur Schade en Inkomen bij Achmea, naar aanleiding van een eigen jaarlijks onderzoek.

Lees meer...

Project: circulaire aanpak blauw-groen dak

Bij de aanleg van een nieuw blauw-groen dak bij sociale huurwoningen aan het J.F. Berghoefplantsoen in Amsterdam gaan dakspecialist Consolidated en leverancier Derbigum in samenwerking met woningcorporatie Stadgenoot de oude dakbanen recyclen en verwerken tot een nieuwe grondstof: Derbitumen.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC

Mediapartners