Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

Up-to-date en compleet

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. De beurs vindt gelijktijdig plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

RENOVATIE en MONUMENT zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Dit kan vanaf donderdag 12 maart. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-.

Comfort & Functionaliteit

Herstel & Onderhoud

Energie & Circulair

Kennis & Advies

×

Het laatste nieuws

Project uitgelicht: Verduurzaamd Metropolitan

Middels een grootscheepse renovatie is het kantoorpand Metropolitan aan de Amsterdamse Zuidas van energielabel E naar A++ gegaan.

Lees meer...

Meer ruimte voor innovatie in asbestsanering

De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen die ervoor moet zorgen dat er meer ruimte komt voor innovatieve methoden voor asbestsanering.

Lees meer...

NRP op zoek naar de beste renovaties van 2019

De tiende editie van de nationale prijs NRP Gulden Feniks is van start gegaan. NRP bekroont hiermee inspirerende renovatie- en transformatieprojecten.

Lees meer...

Warme voeten in voormalige kazerne

De Prinses Julianakazerne in Den Haag wordt getransformeerd tot wooncomplex. Om het wooncomfort te verhogen zijn de bestaande betonvloeren geïsoleerd.

Lees meer...

Nieuw consortium wil woningrenovatie versnellen

Een bouwsectorbreed samenwerkingsverband vormt een consortium om betaalbare en gebruikersvriendelijke renovatieconcepten te ontwikkelen.

Lees meer...

Renovatieproject uitgelicht: De Studio

Sciencemuseum NEMO koos bij de uitbreiding met De Studio voor circulair renoveren. De gevel is een echte circulaire blikvanger geworden.

Lees meer...

Kennispartners

DNA in de bouw
FedEC
Renda

Mediapartners