Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Renoveren én transformeren

De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is hét live platform voor kennisdeling daaromtrent. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Data en tickets

Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023. Tickets zijn tijdens de voorregistratie gratis voor professionals!

Compleet en met wisselwerking

Renovatie & Transformatie biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma. De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als MONUMENT welke gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Dé ontmoetingsplaats
voor renovatie en
herbestemming

×

Het laatste nieuws

Project uitgelicht: nieuw leven door Droogbak

Het beeldbepalende 19e-eeuwse kantoorgebouw de Droogbak, naast Amsterdam CS, heeft een metamorfose ondergaan tot werkruimte van de 21e eeuw.

Lees meer...

Ruim 11.500 woningen in leegstaande kantoren

Leegstaande kantoren of kantoren die de komende periode naar verwachting leeg komen te staan, leveren potentieel 11.500 woningen op.

Lees meer...

“Stel het waarom van transformatie vooraf vast”

Waarom willen we dit gebouw behouden en waarom is het geschikt voor deze nieuwe functie? Dat zijn de vragen waar het bij transformatie om gaat.

Lees meer...

Van Wijnen: 601 woningen uit transformatie

Bouwer Van Wijnen leverde vorig jaar 601 nieuwe woningen op uit transformaties van bestaand vastgoed. Het won daarmee de Re-Use Award van PropertyNL.

Lees meer...

Kruipruimte: de vergeten ruimte van de woning

De kruipruimte is de vergeten ruimte van woningen, maar ook de oorzaak van veel problemen. Die vereisen vervolgens een zorgvuldige aanpak.

Lees meer...

RENOVATIE en MONUMENT als vanouds

Vorige week vonden in de Brabanthallen de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. Eindelijk, want corona gooide herhaaldelijk roet in het eten. Beursmanager Wendy van de Geijn van organisator 54events maakt de balans op: “De schade is ingehaald. Voor onze bezoekers en exposanten was het een weerzien als vanouds.”

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners