Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Renoveren én transformeren

De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is hét live platform voor kennisdeling daaromtrent. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Data en tickets

Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023. Tickets zijn tijdens de voorregistratie gratis voor professionals!

Compleet en met wisselwerking

Renovatie & Transformatie biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma. De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als MONUMENT welke gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Dé ontmoetingsplaats
voor renovatie en
herbestemming

×

Het laatste nieuws

Project: transformatie ENKA-Kantinegebouw

In het voormalige ENKA-Kantinegebouw in Ede (1951) is basisschool ‘De Ontdekking’ geopend. Het Rijksmonument is bijna energieneutraal geworden.

Lees meer...

Rookmelder plaatsen is noodzakelijk onderhoud

Het plaatsen van rookmelders valt volgens de rechter onder noodzakelijk onderhoud. De huurder is dus verplicht daar medewerking aan te verlenen.

Lees meer...

TNO test slim raam dat energie bespaart

Het ‘slimme raam’ dat TNO heeft ontwikkeld, presteert goed in een eerste pilot. Het raam schakelt automatisch tussen zoninstraling en zonwering.

Lees meer...

BZK zet in op toezicht Energielabel kantoren

Het ministerie van BZK helpt gemeenten op weg bij toezicht en handhaving van het Energielabel voor kantoren, dat vanaf 1 januari 2023 verplicht is.

Lees meer...

ECW rekent gasloze renovatie-concepten door

Het Expertise Centrum Warmte heeft voor een groot aantal types woningen uitgewerkt hoe die gasloos kunnen worden volgens de ‘Standaard en streefwaarden voor woningisolatie’.

Lees meer...

Project transformatie: Schoenenkwartier

Het Schoenenkwartier is een nieuw museum en kenniscentrum. Het is gehuisvest in een rijksmonumentaal complex dat is getransformeerd en uitgebreid.

Lees meer...

Kennispartners

Mediapartners