Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Expo mogelijkheden

WIJ ADVISEREN U GEDEGEN

Als deelname aan RENOVATIE binnen uw strategie en budget past, dan adviseren we u graag over hoe die optimaal effectief zou zijn. We weten alles van beurzen en denken graag met u mee.

De mogelijkheden op een rij

All-in stand

Een all-in stand is beschikbaar vanaf € 2.570,-. Dit is inclusief meubilair, parkeren, wifi en gebruik van de exposantenlounge. Eigen standbouw is mogelijk bij een standoppervlak van minimaal 20 vierkante meter.

All-in stand op maat

Een all-in stand wordt voor € 395,- gepersonaliseerd door middel van een baliesticker en tapijt-plus-blikvanger in een kleur naar keuze. Voor € 105,- per strekkende meter laten we de achterwand van uw stand full colour bedrukken.

Eigen stand

Eigen standbouw is mogelijk bij afname van een vloeroppervlak vanaf 20 vierkante meter.

Presentatie of workshop geven

Voor € 1.495,- kunt u in een van de beurstheaters een dagelijkse presentatie of workshop geven. Uw sessie wordt integraal onderdeel van het kennisprogramma en na afloop ervan ontvangt u de contactgegevens van uw publiek.

Promopoint bij de centrale entree

Een promopoint is een onbemande beurslocatie waarop u uw project of product toont. Voor € 995,- bezet u een klein promopoint in de centrale entree en voor € 2.495,- een groot promopoint.

Flyeren

Voor € 1.995,- flyert u 3 dagen lang met 2 personen, vlak na de hoofdingang. Voor € 995,- doet u dat met 1 persoon op de beursvloer zelf of bij uw eventuele promopoint (zie hierboven). 

Bedrijfslogo op plattegronden

Voor € 395,- staat het logo van uw onderneming op de grote plattegronden, die op de strategische plaatsen in de hallen staan.

Advertorial in e-mail nieuwsbrief

Onze e-mail nieuwsbrief gaat naar zo’n 23.000 professionals en wordt uitstekend gelezen. Een advertorial daarin wordt ook op onze website en via Twitter en LinkedIn gepubliceerd en kost € 399,-.

Banners en bestickering

Vloerbestickering, banners of een vorm van zichtbaarheid waaraan wij zelf nog niet eens dachten? Een combinatie van bovenstaande opties? Veel kan en alles is bespreekbaar.

Start-up propositie

Een hoekstand van 9 m2

Bel of mail voor meer informatie met Rein Bosma via +31 (0)6 38 14 52 24 / rein@54events.nl