Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Kruipruimte: de vergeten ruimte van de woning

De kruipruimte is de vergeten ruimte van woningen, maar ook de oorzaak van veel problemen. Die vereisen vervolgens een zorgvuldige aanpak.

Lees meer...

RENOVATIE en MONUMENT als vanouds

Vorige week vonden in de Brabanthallen de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. Eindelijk, want corona gooide herhaaldelijk roet in het eten. Beursmanager Wendy van de Geijn van organisator 54events maakt de balans op: “De schade is ingehaald. Voor onze bezoekers en exposanten was het een weerzien als vanouds.”

Lees meer...

Startups belangrijk voor innovatie in de bouw

Startups spelen een belangrijke rol bij innovatie in de bouw. Peter Kuindersma van Ingenii Bouwinnovatie gaat op de beurs met drie van hen in gesprek.

Lees meer...

Exposant advertorial: Prenova

Sneller en netter afwerken is het motto. Maak kennis met innovatieve oplossingen. net even anders en slimmer dan u gewend bent.

Lees meer...

Exposant advertorial: Profijt Isolatie

Profijt Isolatie zal tijdens de vakbeurs Renovatie de inzet van vloer, dak en spouwisolatie laten zien en specifiek de toepassing van Icynene H2foamLite. 

Lees meer...

RENOVATIE 2022: NVDO over legionella, de Duurzaamheidstabel en strategisch gebouwbeheer

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is kennispartner van de vakbeurs RENOVATIE en verzorgt in die hoedanigheid elke dag een after-lunch kennissessie. Aan de orde komen legionellapreventie, de Duurzaamheidstabel en strategisch gebouwbeheer.

Lees meer...

RVO geeft praktische uitleg over MIA/Vamil (woensdag 18 mei, 12:30)

In het kennisprogramma van RENOVATIE zal RVO laten zien welke meerkosten van circulair renoveren in aanmerking komen voor MIA\Vamil en hoe dat werkt.

Lees meer...

Bewonersparticipatie: een eerlijk verhaal (dinsdag 17 mei, 14:30)

Op het juiste moment de juiste informatie geven en een eerlijk verhaal vertellen. Volgens ladies@work is dat essentieel in bewonersparticipatie.

Lees meer...

Praktische kennis, dagelijks in Praktijktheater Renovatie!

Het Praktijktheater Renovatie staat tijdens de vakbeurs RENOVATIE – van 17 t/m 19 mei, Den Bosch – 3 dagen lang ter beschikking van partners en exposanten, die dagelijks praktische hun kennis delen.

Lees meer...

Bij Toplevel gaat uw dak boven alles (exposant advertorial)

Een lekkage ontstaat altijd op een onhandig moment. Dankzij een landelijk netwerk van dakspecialisten, is Toplevel ter plaatse voordat uw emmer vol is.

Lees meer...