Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Project uitgelicht: schoolrenovatie DENISE

De Nieuwe Internationale School Esprit (DENISE) is de renovatie van een onderwijsgebouw uit 1959 tot een moderne en duurzame school.

Lees meer...

Efficiëntie met een slim ingericht voertuig

Een slim ingerichte bedrijfswagen helpt je om de laadruimte optimaal te benutten én niets te vergeten. Daardoor kun je sneller en efficiënter werken.

Lees meer...

Snel renoveren met prefab overzetschoorsteen

Een prefab overzetschoorsteen is een snelle oplossing bij onder meer lekkages of dakvernieuwing. Deze schuift eenvoudig over de oude schoorsteen heen.

Lees meer...

Staalbouwprijzen naar renovatieprojecten

Renovatie scoorde dit jaar hoge punten bij de Nationale Staalbouwprijs. Fenix I, Capital C en Hoogstraat Rotterdam behoorden tot de winnaars.

Lees meer...

Gasloos en zuinig douchen met MEED Energeyser

Warm douchen met alleen een koudwater-aansluiting in de badkamer? Dat kan met de MEED Energeyser, die gamechanger in energietransitie wil zijn.

Lees meer...

Project uitgelicht: gevelrenovatie Windesheim

De gebouwen B+C van Hogeschool Windesheim in Zwolle krijgen een nieuwe circulaire ‘jas’: een vernieuwde gevel met geïntegreerde installatietechniek.

Lees meer...

Ruimere regeling energiebesparing eigen huis

Het kabinet heeft de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) verruimd. Onder meer is nu een tweede aanvraag mogelijk.

Lees meer...

Woonplus renoveert twee portiekflats

De keuze tussen slopen of renoveren hangt af van drie belangrijke factoren: gebiedsontwikkeling, de technische staat en de financiële haalbaarheid.

Lees meer...

‘Innovatie in de bouw komt eindelijk op gang’

Meer dan 20 jaar is er volgens Gerben Bos van Stichting PassiefBouwen weinig geïnnoveerd in de Nederlandse bouw. Maar inmiddels is er volop beweging.

Lees meer...

“Zet bewoner centraal bij woningrenovatie”

“Je staat 1-0 achter als de bewoner het gevoel heeft dat hij niet wordt gehoord,” schetst Natascha Kleyn het belang van bewonerscommunicatie.

Lees meer...