Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Renovatiemarkt kiest steeds vaker voor prefab

Het gebruik van prefab materialen is ook in de renovatiesector in opmars. Prefab materialen maken het mogelijk om sneller te werken met minder overlast voor bewoners en met minder faalkosten. 

Lees meer...

Beurs RENOVATIE verzet naar 6 t/m 8 oktober

RENOVATIE 2020, dat medio mei gelijktijdig met de beurs MONUMENT zou plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch, is vanwege de corona-uitbraak door organisator 54events verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober 2020.

Lees meer...

Kant en klaar op maat gemaakt (advertorial)

Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert.

Lees meer...

Uniek: Vacuüm Glas 8 mm met u waarde 0,45 (advertorial)

Global Glass Group introduceert vacuümglas met een U-waarde van 0,45. De dikte van het glas is slechts 8,3 mm, waarmee het in bestaande kozijnen past.

Lees meer...

Project uitgelicht: Gevelrenovatie De Koch

De gevelrenovatie van woontoren De Koch in Haarlem moest duurzaam zijn maar ook passen bij het gevelbeeld van de flats in de omgeving. 

Lees meer...

56% van kantoren heeft nog geen energielabel

RVO heeft een schatting gemaakt van het aantal label-C-plichtige kantoren en hun energielabels. Nog maar 32% blijkt te voldoen aan label C. 

Lees meer...

Ingeblazen wol isoleert historisch plafond

Om warmteverlies te voorkomen is een karakteristiek plafond in de hal van Avenu 1895 geïsoleerd door minerale wol in te blazen.  

Lees meer...

Save the date: 6 oktober Corporatiedag

Om woningcorporaties te helpen bij de opdracht tot verduurzaming, bevat het kennisprogramma van RENOVATIE een speciale Corporatiedag Energietransitie. 

Lees meer...

Streefwaarden voor verduurzaming bestaande bouw

Om eigenaren te helpen bij de verduurzaming van hun woning, is onderzoek gaande naar juiste streefwaarden voor isolatie, ventilatie en kierdichting. 

Lees meer...

Project uitgelicht: ACA-flats naar label A+

Mitros en Hemubo hebben de renovatie van het complex Atlas-, Centaurus- en Apollodreef (ACA) in Utrecht Overvecht afgerond. Het label is nu A+. 

Lees meer...