Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Project: herontwikkeling bankgebouw Eindhoven

UNStudio heeft het oude bankgebouw Fellenoord 15 in Eindhoven herontwikkeld tot een duurzaam kantoorpand waar gezond en flexibel gewerkt kan worden.

Lees meer...

Verduurzaming en opwaardering van vastgoed centraal tijdens bruisende voorjaarsbeurzen 54events

Optimaal behouden en benutten van regulier bestaand en monumentaal vastgoed: daar draaide het om, vorige week in de Brabanthallen in Den Bosch. 54events organiseerde er, voor de derde keer in combinatie, de vakbeurzen Renovatie & Transformatie en MONUMENT.

Lees meer...

Kennisprogramma: de sessies in het Praktijktheater

Het Praktijktheater op Renovatie & Transformatie staat van 23 tot en met 25 mei bol van de dagelijkse praktische sessies verzorgd door standhouders Zehnder, elk® groep, URETEK Benelux, Inventum Technologies, Nebest en het Informatiecentrum Parket en Vloerverwarming.

Lees meer...

Martinuskerk in Schellinkhout voortaan voor wonen en werken

BOEi draagt de Martinuskerk in Schellinkhout over aan twee liefhebbers van religieus erfgoed, die er zullen gaan wonen en werken.

Lees meer...

Inzicht en overzicht houden met een app

Met weinig administratie op de werkvloer overzicht en inzicht houden in renovatiewerk. Het kan met de nieuwe Renovatie App.

Lees meer...

Havebo vervangt snel want seriematig beganegrondvloeren 

Havebo Groep presenteert op de vakbeurs de montagetak van het bedrijf. Die is volledig ingericht op seriematig aanbrengen van renovatievloeren.

Lees meer...

Challenge: sneller en goedkoper houten funderingen herstellen

Hoe maken we herstel van houten funderingen sneller en goedkoper? Dat is de vraag van de challenge houten funderingen van RVO en vier corporaties.

Lees meer...

NRP: meer aandacht voor klimaat

NRP Trendboek: meer aandacht voor klimaat

Een belangrijke constatering in de derde editie van het NRP Trendboek: Het moet beter, sneller en met meer aandacht voor het klimaat.

Lees meer...

Project: renovatie monumentale buurt De Punt

In de monumentale buurt De Punt in Amsterdam-Noord renoveert Lieven de Key 348 woningen en 8 bedrijfsruimten. Dat gaat in totaal om 31 woonblokken.

Lees meer...

Brochure met 51 woningtypes in bestaande bouw

RVO heeft een brochure ‘Voorbeeldwoningen 2022’ uitgebracht met vernieuwde voorbeeldwoningen voor verduurzaming in de bestaande bouw.

Lees meer...