Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Exposant aan het woord: Asselux

“Asselux ontwerpt en produceert keramische producten. Sanitair, tegels, keuken- en wastafelbladen, traptreden, balies, horecameubilair en gevelbekleding.”

Lees meer...

Exposant aan het woord: Sensor BV

“Maak van je smartphone of tablet een warmtebeeldcamera met een FLIR ONE of SEEK Thermal.”

Lees meer...

Exposant aan het woord: Weikhoplex BV

“De absolute topper onder de golfplaten, die de traditionele vezelcementplaat van zijn troon stoot: de Weikhoplex golfplaat.”

Lees meer...

Exposant aan het woord: Easydek

Veilig, snel en eenvoudig afdekken van trappen met tapijt kan voortaan met de Easydek Carpet Cover voorzien van Fibercoat.

Lees meer...

Exposant aan het woord: GripFactory BV

Gladde vloeren of trappen? GripFactory is dé specialist op het gebied van antislip en biedt voor elke ondergrond een passende oplossing.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Sensor BV

Maak van je smartphone of tablet een warmtebeeldcamera met een FLIR ONE of SEEK Thermal. Deze handige musthave warmtebeeldcamera’s zijn ideaal voor allround metingen.

Lees meer...

Exposant aan het woord: RZ-Ecoseal BV

RZ-Ecoseal is een ontbrandbare seal op waterbasis, glasvezel versterkt.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Asselux BV

De Asschert Group heeft al meer dan veertig jaar ervaring in de afbouw. In 2007 is Asselux hieruit voortgekomen. Asselux ontwerpt en produceert keramische speciaal producten.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Kingspan Unidek BV

Bij dakrenovatie is een overstek maken op een bestaand dakbeschot tijdrovend maatwerk. Bovendien is het een hele uitdaging om een effectief en voldoende constructief overstek te maken.

Lees meer...

Exposant aan het woord: AlterWood

Er is niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf. Millboard heeft jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken hiervan.

Lees meer...