Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Energietransitie: 48.000 openstaande vacatures

Er staan 48.000 vacatures open voor vakmensen die de energietransitie mogelijk moeten maken, blijkt uit een analyse van het UWV.

Lees meer...

Aedes en KVK dagen mkb uit tot innovaties

Vijf grote organisaties willen huizen en tuinen verder verduurzamen. Ze dagen het mkb uit tot innovaties via de Aedes-KVK Business Challenge.

Lees meer...

Prefab oplossingen voor woningrenovatie

De markt van prefab-fabrikanten richt zich nog voornamelijk op nieuwbouw, maar ook voor renovatie kan prefab een interessante oplossing zijn.

Lees meer...

Project: Wonen in oude V&D in Bergen op Zoom

Het oude V&D pand in Bergen op Zoom is getransformeerd naar een woongebouw. Met een knipoog naar het verleden is het gebouw ANNO52 genoemd.

Lees meer...

Gasmonitor: weinig groei aantal warmtepompen

De hr-ketel blijft ook in 2021 het meest verkochte verwarmingsapparaat. De verkoop van de warmtepomp groeide met 16% maar vooral door nieuwbouw.

Lees meer...

“Zonder het bestuur van de VvE’s was het niet gelukt”

Woningcorporatie Eigen Haard en de VvE’s Senso 1 en 2 staan aan het begin van een renovatie. Namelijk 935 Amsterdamse woningen in portiekflats aardgasvrij-ready maken.

Lees meer...

BAM Wonen en Kumij verduurzamen circulair

BAM Wonen en Kumij zetten zich in voor circulair verduurzamen van 25 huurwoningen in Rockanje, met hergebruik van te vervangen kozijnen.

Lees meer...

Aantal aanvragen ISDE-subsidie verdubbelt

Steeds meer woningeigenaren zijn bezig met de verduurzaming van hun woningen en gebouwen, zo ziet RVO aan de cijfers van de ISDE-subsidie.

Lees meer...

Project: transformatie ENKA-Kantinegebouw

In het voormalige ENKA-Kantinegebouw in Ede (1951) is basisschool ‘De Ontdekking’ geopend. Het Rijksmonument is bijna energieneutraal geworden.

Lees meer...

Rookmelder plaatsen is noodzakelijk onderhoud

Het plaatsen van rookmelders valt volgens de rechter onder noodzakelijk onderhoud. De huurder is dus verplicht daar medewerking aan te verlenen.

Lees meer...