Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant advertorial: Profijt Isolatie


Project : 106 woningen Celzusterenstraat e.o te Amersfoort
Aannemer: Nijhuis Apeldoorn
Samenwerkingspartner : Wessels Timmerwerken
Link: https://www.profijtzakelijk.nl/vloerisolatie/isoleren-van-dakaansluitingen-106-woningen-in-amersfoort/

Het isoleren van de aansluiting van het binnenspouwblad op de dakgoot

Het binnenspouwblad ter plekke van de dakaansluitingen zijn niet geïsoleerd en vormen een enorme koudebrug tussen de boven- en benedenverdieping. Ter plaatse van de dakgoten dient het binnenspouwblad te worden geïsoleerd. Een behoorlijke uitdaging om te zorgen voor een goede en duurzame isolatie ter plaatse van de dakgoten die verwijderd worden en waarvan de stroken van de bovenverdieping na-geïsoleerd moeten worden. Een complexe uitdaging waarbij gekozen is voor de inzet van Icynene H2foamLite sprayfoam en de kennis en kunde van Profijtisolatie om dit project kwalitatief, duurzaam en veilig uit te voeren.

Het project is door goede afstemming en communicatie in samenwerking met Nijhuis Bouw kwalitatief goed uitgevoerd. Een project vol uitdagingen wat we naar volle tevredenheid van Nijhuis Bouw hebben uitgevoerd.

Beurs deelname RENOVATIE 2022

Profijt Isolatie zal tijdens de vakbeurs RENOVATIE de inzet van vloer, dak en spouwisolatie laten zien en specifiek de toepassing van Icynene H2foamLite. Icynene H2foamLite is een open cel sprayfoam dat zeer efficiënt kan worden ingezet bij renovatieprojecten met houtconstructies voor vloer- en dakconstructies. In dit project zijn de dakgoten en muuraansluitingen voorzien van een nieuwe isolatielaag van Icynene H2foamLite.

Ga terug