Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant advertorial: Prenova


Prenova: prefab afbouwoplossingen voor uw renovatieprojecten

Wanneer u installaties wilt afwerken dan kiest u voor een prefab leidingkoof. Wanneer u koudebruggen wilt oplossen dan kiest u voor prefab koudebrugisolatie. Wanneer u een 100% watervast plafond in de badkamer of toilet wilt monteren, dan kiest u voor een prefab plafond. Eventueel uitgevoerd met een inspectieluik als u dat wilt. Sneller en netter afwerken is het motto van Prenova. Op de beurs maakt u kennis met onze innovatieve oplossingen. Die net even anders en misschien zelfs slimmer zijn dan u gewend bent. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de afbouw van uw renovatieproject. Interieur of exterieur, dat maakt ons niet uit.

Zien wat er allemaal mogelijk is? Bekijk de foto’s op www.prenova.nl/referenties 

isowall: woningisolatie in één dag

Zoekt u een snelle, effectieve, duurzame en aantrekkelijke manier om uw  woning te isoleren?  Isowall is namelijk dé isolatieoplossing voor renovatieprojecten: dit luchtdichte wandbekledingssysteem met een hoogdecoratieve afwerking maakt duurzaam verwarmen met lage temperatuur mogelijk. Het systeem biedt veel wooncomfort en draagt bij aan het bereiken van een CO2-neutrale woning.

Isowall bestaat uit een geïsoleerd MDF decor in verschillende uitvoeringen. Niet alleen het decor is vrij te kiezen, maar ook de eigenschappen van het paneel. Op de achterzijde van het paneel is een hoogwaardige isolatie luchtdicht verlijmd. Bij de koppeling van de panelen is gecertificeerde Isowall-tape opgenomen in de verbinding zodat de naadverbinding gegarandeerd luchtdicht is. Het paneel is voorzien van hoogwaardige isolatie, geheel naar uw wens leverbaar in verschillende diktes en samenstellingen. De panelen hebben een dikte van slechts 1 cm en klikken dankzij gepatenteerde technologie snel, naadloos en eenvoudig in elkaar. 

Naast de uitstekende isolerende eigenschappen van isowall biedt het systeem ook vele praktische voordelen. Zo kan isowall binnen één dag en zonder overlast gemonteerd worden, is het systeem krasbestendig en onderhoudsvriendelijk, en zorgt de strakke afwerking van de naadloze voorzetwand voor een plezierige en nette uitstraling.

Het verbeterde wooncomfort en het lagere energieverbruik dat Isowall oplevert, maakt het voor iedere woning een verstandige investering.  Hoe het werkt? www.isowall.nl

Ga terug