Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Bij Toplevel gaat uw dak boven alles (advertorial)

Een lekkage ontstaat altijd op een onhandig moment. Dankzij een landelijk netwerk van dakspecialisten, is Toplevel ter plaatse voordat uw emmer vol is.

Lees meer...

Terug van weggeweest: vakbeurzen MONUMENT en RENOVATIE

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei vinden in de Brabanthallen in Den Bosch – eindelijk – weer de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. Hun laatste edities dateren inmiddels uit het pre-corona tijdperk, maar tenminste 2 voortekenen zijn goed: een volgepakte beursvloer en een fantastisch kennisprogramma.

Lees meer...

RENOVATIE 2022: bezoekersregistratie OPEN

De vakbeurs RENOVATIE, van 17 tot en met 19 mei, biedt heel veel praktische oplossingen voor de thema’s waar de renovatiemarkt dagelijks mee te maken heeft. Dat geldt bijvoorbeeld voor verduurzaming, circulariteit en bouwlogistiek maar ook voor wet- en regelgeving en het tekort aan vakmensen. De bezoekersregistratie is open!

Lees meer...

Betere energielabels voor 45.708 huurwoningen

Verhuurders gaan 45.708 sociale huurwoningen verduurzamen. Zij gebruiken hierbij de Regeling Vermindering Verhuurderheffing Verduurzaming 2021.

Lees meer...

Tempo van asbestsanering in 2021 gedaald

In het derde kwartaal van 2021 is 1,0 miljoen m2 aan asbestdaken gesaneerd. In het derde kwartaal van 2020 werd nog 1,7 miljoen m2 gesaneerd.

Lees meer...

BOEi maakt jubileumboek over herbestemming

BOEi heeft een boek uitgebracht over 25 jaar herbestemming in Nederland, getiteld ‘KIJK!’. BOEi investeerde in 25 jaar ruim 200 miljoen euro.

Lees meer...

‘Subsidie nodig voor (thuis)batterij’

Netbeheerders roepen het kabinet op om subsidie te gaan geven op thuisbatterij voor opslag van stroom. Dit in plaats van de salderingsregeling.

Lees meer...

Hernieuwbare energie steeds vaker verplicht

Wie ingrijpend verbouwt of de verwarmingsinstallatie wijzigt, is per 1 februari mogelijk verplicht hernieuwbare energie toe te passen.

Lees meer...

Meerlaagse folies houden isolatiepakket slank

Meerlaagse reflecterende folies leveren een hoge isolatiewaarde bij een relatief geringe dikte. Ze zijn daardoor ideaal voor na-isolatie van vloer, gevel en dak. BZW Holland levert zelfs een dampopen meerlaagse reflecterende folie, die geschikt is om een dak aan de buitenzijde te isoleren.

Lees meer...

Pluimers verduurzaamt al bijna 50 jaar

Met een totaalpakket aan (na)-isolatie werkt Pluimers Isolatie al bijna 50 jaar aan de verduurzaming van Nederland, zowel in woningen als utiliteit. Pluimers houdt daarbij het gehele proces in eigen hand. Van contact en inspectie tot en met uitvoering heeft de klant maar met één partij en dus één aanspreekpunt te maken.

Lees meer...