Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws af en toe in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Bedrijfswagen voor de bouw nu ook elektrisch

Toyota laat ook de bouw elektrisch rijden. De nieuwe Toyota Proace Electric is geschikt voor een volle belading en het trekken van een aanhanger.

Lees meer...

Steeds vaker elektra in prefab renovatiewanden

Prefabricage gaat bij renovatie steeds een stap verder. Zo merkt prefab-wandenleverancier Faay dat de vraag toeneemt naar prefab wanden mèt elektra. Faay kan die leveren doordat het mogelijk is om het CNC-productieproces vanuit een BIM-model aan te sturen

Lees meer...

Project uitgelicht: schoolrenovatie DENISE

De Nieuwe Internationale School Esprit (DENISE) is de renovatie van een onderwijsgebouw uit 1959 tot een moderne en duurzame school.

Lees meer...

Efficiëntie met een slim ingericht voertuig

Een slim ingerichte bedrijfswagen helpt je om de laadruimte optimaal te benutten én niets te vergeten. Daardoor kun je sneller en efficiënter werken.

Lees meer...

Snel renoveren met prefab overzetschoorsteen

Een prefab overzetschoorsteen is een snelle oplossing bij onder meer lekkages of dakvernieuwing. Deze schuift eenvoudig over de oude schoorsteen heen.

Lees meer...

Staalbouwprijzen naar renovatieprojecten

Renovatie scoorde dit jaar hoge punten bij de Nationale Staalbouwprijs. Fenix I, Capital C en Hoogstraat Rotterdam behoorden tot de winnaars.

Lees meer...

Gasloos en zuinig douchen met MEED Energeyser

Warm douchen met alleen een koudwater-aansluiting in de badkamer? Dat kan met de MEED Energeyser, die gamechanger in energietransitie wil zijn.

Lees meer...

Project uitgelicht: gevelrenovatie Windesheim

De gebouwen B+C van Hogeschool Windesheim in Zwolle krijgen een nieuwe circulaire ‘jas’: een vernieuwde gevel met geïntegreerde installatietechniek.

Lees meer...

Ruimere regeling energiebesparing eigen huis

Het kabinet heeft de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) verruimd. Onder meer is nu een tweede aanvraag mogelijk.

Lees meer...

Woonplus renoveert twee portiekflats

De keuze tussen slopen of renoveren hangt af van drie belangrijke factoren: gebiedsontwikkeling, de technische staat en de financiële haalbaarheid.

Lees meer...