Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Welke renovatie-oplossing verdient een Award?

 

Innovaties zijn onmisbaar om de enorme renovatie-opgave goed op te pakken. Wat is nu dé oplossing die bijdraagt aan betere en efficiëntere renovaties? 

Jaarlijks zien we op de beurs RENOVATIE diverse mooie innovaties voorbij komen die bouwers en opdrachtgevers helpen om hun renovatieprojecten sneller, veiliger, duurzamer, mooier of goedkoper uit te voeren of vorm te geven. Om al deze oplossingen en innovaties extra in het zonnetje te zetten, lanceren wij deze editie van de beurs de RENOVATIE Awards. 

Drie categorieën 

De Awards worden uitgereikt in drie categorieën:
   1. Gebouwschil
   2. Interieur
   3. Binnenklimaat & Gebouwtechniek

Het gaat bij de inzendingen om innovatieve producten, diensten en/of oplossingen, die de laatste jaren zijn toegepast in Nederland. Het innovatieve karakter mag breed zijn, variërend van bijvoorbeeld efficiencyverbetering tot energiebesparing. 

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de beurs in mei. Naast de roem van het winnen van de Award ontvangen de winnaars tevens € 2500,-- aan mediawaarde via de kanalen van beursorganisator 54Events. 

U kunt uw dienst of product of concept insturen tot en met 31 maart 2020, door middel van het inschrijfformulier. Licht bij uw inzending duidelijk toe wat het product/dienst/concept behelst, wat het innovatieve karakter ervan is en waar het is toegepast. Stuur uw toelichting (liefst beperkt tot maximaal 350 woorden) samen met enkele toelichtende foto’s en/of tekeningen naar lisa@54events.nl, o.v.v. RENOVATIE Award. En wie weet staat u straks op het erepodium van RENOVATIE 2020.

DOWNLOAD HET INSCHRIJFFORMULIER ONDERAAN DEZE PAGINA.

Ga terug