Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Wedi ontwikkelt douchevloer van 25 mm dikte

 

De douchevloer is een grote uitdaging bij renovatiewerken. De vloer is bewerkelijk door het inpassen van de afvoer en het maken van het afschot, waarbij de hoogte ook nog eens minimaal moet blijven. De Duitse fabrikant wedi heeft hier met het nieuwe Fundo RioLigno een innovatieve oplossing gevonden die uniek is door zijn zeer beperkte dikte van slechts 25 mm. In die 25 mm is zowel het vereiste afschot opgenomen als een draingoot.

De Fundo RioLigno is een doorontwikkeling van Fundo Ligno, het inloopdouche-element van wedi dat speciaal voor houten vloeren wordt gebruikt. De Fundo Ligno was alleen verkrijgbaar met puntafvoer; de Fundo RioLigno heeft een draingoot en is ook geschikt voor betonvloeren.

Basis van XPS
De nieuwe vloer is in een hele korte tijd te monteren en te installeren en is gegarandeerd waterdicht. Basis van de plaat is XPS, dat een waterdichte isolerende kern vormt. Op de plaat kan rechtstreeks worden getegeld.

Voor een nog eenvoudigere montage tussen houten balken is een onderbouwelement ontwikkeld voor de te gebruiken wedi gootafvoeren verkrijgbaar, dat optimaal tussen de balken past en een perfecte aansluiting van de afvoer waarborgt.

Ga terug