Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuwe ClimaWand: alles in één voor renovatie

 

ClimaLevel heeft speciaal voor renovaties een wandelement ontwikkeld dat koelt en verwarmt en verse ventilatielucht klimatiseert en inblaast. De nieuwe ClimaWand heeft een inbouwdiepte van 70 tot 90 mm en vormt een vrijwel onzichtbaar element. Alleen de designroosters voor de ventilatielucht blijven in het zicht. 

De ClimaWand unit werkt op basis van lagetemperatuurverwarming/koeling en kan dus worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. Een geïntegreerde ventilator zuigt lucht aan uit zowel de ruimte zelf als van buiten. Speciale luchtfilters zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit. De aangezogen lucht stroomt van onder naar boven door het element en komt zo op de juiste temperatuur voordat die aan de bovenzijde wordt ingeblazen. Tocht en koudeval behoren daarmee dus tot het verleden. 

Combinaties 

Volgens ClimaLevel zullen de meeste ruimtes voldoende hebben aan twee tot drie van deze ClimaWand units. Dat hangt met name af van de ventilatiebehoefte. De overige wanddelen kunnen voor reguliere wandverwarming worden benut. Ook zijn aanvullende systemen beschikbaar voor verwarming/koeling van plafonds en vloeren, met een geïntegreerde isolatielaag.  

ClimaLevel Nederland is leverancier van diverse producten die koelen, verwarmen en ventileren combineren. Basis is de ClimaLevel vloer voor nieuwbouw, met vloerverwarming/koeling en geïntegreerde toevoer van ventilatielucht die door de vloer wordt geklimatiseerd. Voor renovatie is dit vloersysteem doorontwikkeld tot TripleVox, dat inclusief afwerkvloer een dikte heeft van 80 tot 90 mm. 

ClimaLevel is exposant op RENOVATIE 2020. 

Ga terug