Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Dakdekkers werken landelijk samen in Toplevel

Toplevel is het nieuwe label waaronder veertien samenwerkende dakdekkersbedrijven landelijke dekking aanbieden, om zo hun opdrachtgevers te ontzorgen. 

“Op dit moment zijn we bezig om het label Toplevel door te voeren in de huisstijl van alle veertien samenwerkende bedrijven. Vanaf de beurs RENOVATIE zal het merk Toplevel overal volop zichtbaar zijn”, zegt Bart van Goch van Toplevel. 

Toplevel is geen franchiseformule of landelijk aangestuurde onderneming. Het is een samenwerking van veertien zelfstandige bedrijven die elk sterk staan in hun eigen regio en daar een goede naam hebben opgebouwd. Door de samenwerking kunnen ze landelijke dekking aanbieden, wat voor de (groot)zakelijke markt een enorm pluspunt is. Zij kunnen hun vastgoed verspreid over het land nu door één professionele partij laten onderhouden. Hun bestaande regionale partner blijft daarbij het aanspreekpunt. 

Langdurige samenwerking 

De regionale bedrijven kennen elkaar door en door. Ze werken namelijk al vanaf de jaren 90 samen in Dakgroep 90, vertelt voorzitter Patrick Grobbée. Die groep was vooral gericht op kennisdeling en technische ondersteuning, alsmede het behalen van inkoopvoordelen. Onder het label Toplevel gaan ze nu ook in de praktijk met elkaar samenwerken. “We werken samen op basis van vertrouwen in elkaar. We kennen elkaar en weten daardoor dat het werk voor onze klant in een andere regio met dezelfde kwaliteit en zorg wordt uitgevoerd.” 

De bedrijven werken op eenzelfde manier, volgens de vakrichtlijnen, met gekwalificeerd personeel, met hoogwaardige materialen, met KOMO-certificaten en met veiligheid hoog in het vaandel.  

De bedrijven blijven zelfstandig en blijven ook opereren onder hun eigen naam. Het label Toplevel wordt toegevoegd aan hun huisstijl en zal vanaf de beurs RENOVATIE ook zichtbaar zijn op de bedrijfsbussen. Toplevel presenteert zich als landelijk merk ook op de eigen website. 

Toplevel is exposant op RENOVATIE 2020. Van 6 t/m 8 oktober 2020 zijn zij, en bijna 600 andere exposanten en partners, te bezoeken tijdens de Nationale Energie Week in de Brabanthallen, Den Bosch.

Ga terug