Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs: Alles over de energietransitie


De energietransitie is een belangrijk thema dat ook de renovatiemarkt omvat. Er moeten nog talloze huizen van het gas af, waarbij ze over het algemeen eerst beter moeten worden geïsoleerd. De Vakbeurs Energie, van 12 tot 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, raakt dan ook sterk aan renovatie, zowel in het kennisprogramma als in het aanbod van de exposanten.

Belangrijke onderdelen van het programma van de Vakbeurs zijn de Corporatiedag en de Gemeentedag. Beide zijn bedoeld voor professionals speciaal uit de sector van corporaties c.q. gemeentes. Thema van beide dagen is de Energietransitie, en de uitdagingen die die stelt aan corporaties en gemeenten.

Kennismaking start ups

In het kennisprogramma zijn nog diverse andere aanraders te vinden voor degenen die zich bezighouden met renovatie. Zo is er op dinsdagmiddag een Cobouw Café Energietransitie Special. Later op de middag kunt u kennis maken met start ups op het gebied van de energietransitie.

Op woensdag komen kwaliteitsborging en energielabels aan bod, terwijl ook de rol van de NTA8800 bij renovatie wordt onderzocht, evenals waterstof in de gebouwde omgeving.

Scholen en kantoren

In het kennisprogramma van de donderdag gaat het onder meer over de energielabels voor kantoren en over slim ventileren in scholen. Uiteraard presenteren de standhouders ook diverse producten en oplossingen die geschikt zijn voor de renovatiemarkt.

Het kennisprogramma en de lijst van exposanten is te vinden op de site van Vakbeurs Energie.

Ga terug