Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Steeds meer prefab voor renovatiemarkt


Prefabricage lijkt zich nog vooral te richten op nieuwbouw. Niettemin maakt ook de renovatiemarkt de stap naar prefab, liefst in handzame elementen. Grootschalige renovaties – zoals woningrenovaties naar Nul op de Meter – zijn vrijwel ondenkbaar zonder prefab.

De beurs PREFAB in de Brabanthallen in den Bosch is ook voor de renovatiemarkt interessant. Prefab onderdelen zijn ook op die markt in opmars, mede door het gebrek aan vaklieden maar ook om logistieke redenen en planning.

Bij renovatie kan het bijvoorbeeld gaan om complete prefab badkamers, maar ook om onderdelen als prefab schoorstenen. Ook prefab wandelementen die handzaam zijn en snel te monteren zijn, doen het goed in renovatie. Dat geldt zowel voor scheidingswanden als voorzetwanden.

De beurs PREFAB is te bezoeken van 12 tot 14 oktober. Er is ook een uitgebreid kennisprogramma rondom de beurs, met onder meer een openingsdebat over offsite bouwen en renoveren. In samenwerking met De Stroomversnelling komt het thema ‘Prefabricage binnen de enorme verduurzamingsopgave’ aan bod.

Tickets voor de beurs zijn gratis te boeken.

Ga terug