Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuw: Roto 4-pans dakraam (advertorial)


Roto introduceert een nieuwe maat raam, ideaal voor renovaties van bestaande niet geïsoleerde zolderramen en nieuwbouwsituaties waar een functionele verluchting gecreëerd moet worden tegen zo laag mogelijke kosten.

Het nieuwe raam van Roto gooit hoge ogen qua isolatiewaardes en staat inmiddels volop in de belangstelling bij corporaties die hun bestaande woningvoorraad willen verduurzamen. Vaak worden bij na-isolatie trajecten hoge Rc waardes op het dak gehaald en creëert men vervolgens een isolatielek met laagwaardige daglichtoplossingen. Roto heeft hier nu met het 4-pans raam een technisch goede oplossing welke zeer kosten efficiënt kan worden toegepast.

De oplossing van Roto kenmerkt zich voor de bewoner ook nog eens door een hoge gebruiksvriendelijkheid met een bediening onderin de vleugel en de beschikbaarheid van raambekledingsproducten.

Het 4-pans raam met een afmeting van 46 x 60 centimeter onderscheid zicht door een hoge montagevriendelijkheid voor een snelle en probleemloze inbouw. Dankzij de flexibele aanpassing van de vleugelscharnieren is het raam ook na installatie altijd bij te stellen. Met een vervormingsvrij gelamineerd naaldhouten frame en vleugel waarop ze 15 jaar garantie geven bent u gegarandeerd van een hoge productkwaliteit en langdurige zekerheid.

Door de volledige bescherming en afdichtingen rondom, middels o.a. een luchtdichte manchet bent u verzekerd van de beste energie-efficiëntie en toepassing volgens de BENG en WKB eisen.

Wilt u meer weten over de toepassing van dit nieuwe product? Neem dan contact op met Hjalmar Bakker Manager Key Accounts & Industrie via mail: Hjalmar.bakker@rotofrank.com telefonisch via 06 – 23 30 77 79 of kijk op de vernieuwde website.

Ga terug