Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Nevima vergroent IVI-Spijkerregel


Nevima is overgeschakeld naar een duurzamere samenstelling van de IVI-Spijkerregel voor geluidsisolerende wanden, vloeren en plafonds tot 20 m2.

De witte laag polystervilt is nu vervangen door een tweede laag kokos. Hiermee bestaat het product voortaan volledig uit hernieuwbare grondstoffen en zijn de onderdelen van de regel, aan het eind van haar levenscyclus, beter te scheiden. Ook heeft Nevima de uitvoeringen Wand, Plafond en Vloer samengevoegd. Dit geeft logistieke voordelen en voorkomt uitvoeringsfouten. De IVI-Spijkerregel is er in 40, 60 en 80 mm.

Met de IVI-Spijkerregels wordt een verend regelwerk gemaakt, waarop een afwerkbeplating wordt aangebracht van bijvoorbeeld gipskarton- of gipsvezelplaten. De geluidsisolerende eigenschappen van een voorzetconstructie zijn afhankelijk van de grootte van de spouw en de massa van de aangebrachte beplating. Nevima adviseert dan ook om een verspringende dubbele beplating aan te brengen.

Nevima is exposant op RENOVATIE 2020. Van 6 t/m 8 oktober 2020 zijn zij, en bijna 600 andere exposanten en partners, te bezoeken tijdens de Nationale Energie Week in de Brabanthallen, Den Bosch.

Ga terug