Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Havebo vervangt snel want seriematig beganegrondvloeren 


Havebo Groep presenteert op de vakbeurs Renovatie & Transformatie de montagetak van het bedrijf. Die is volledig ingericht op seriematig aanbrengen van renovatievloeren. Havebo Montage maakt daarvoor gebruik van de bekende Havebo Renovatievloeren.

De Havebo renovatievloeren zijn voor de renovatiebranche al lang geen onbekende meer. Havebo levert voor renovatie zowel een combinatievloer als een cassettevloer. De SL-Combinatievloer is lichtgewicht door zijn combinatie van EPS-broodjes met liggers van staal, in plaats van beton. Bij de Cassettevloer is de EPS-kern gevat in een stalen top- en bodemlaag. De cassettedelen worden volledig sluitend aan elkaar geklikt, waardoor een luchtdichte vloer ontstaat met een hoge isolatiewaarde.

Seriematige projecten

Met Havebo Montage, op Renovatie & Transformatie 2023 aanwezig in Hal 1, stand A049, richt de groep zich vooral op vastgoedbeheerders zoals woningcorporaties die voor de opgave staan hun woningen snel te verduurzamen. Havebo Montage is erop ingericht om meerdere woningen seriematig te voorzien van nieuwe renovatievloeren. De vloeren worden gemonteerd door zorgvuldig geselecteerde partners, die vakkundig en snel werken. De bewoners kunnen daardoor binnen de kortst mogelijke doorlooptijd hun huizen weer in. Havebo Montage zorgt ook voor het verwijderen en afvoeren van de oude vloer.

Van de selectie van de juiste vloer tot en met de oplevering heeft de opdrachtgever te maken met slechts één contactpersoon van Havebo. Voorafgaand aan de montage zorgen het bedrijfsbureau en de tekenkamer voor een passend en economisch vloerplan waarin eventuele constructieve issues al zijn opgelost. De engineering van dit vloerplan is binnen de Havebo Groep ondergebracht bij Verbocon Engineering.

De drie onderdelen van Havebo Groep werken nauw samen om een hoogwaardig eindproduct te kunnen garanderen, in combinatie met een snelle uitvoering met minimale overlast.

Ga terug