Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Velu

Exposant aan het woord: Velu

“Voor de bestaande hoogbouw-woningbouw projecten biedt Velu u het vraaggestuurde Oxygreen collectief systeem.”

“Velu heeft het Oxygreen collectief systeem samen met Renson en haar eigen R&D afdeling ontwikkeld. Het totaalconcept biedt op verschillende fronten voordelen. Zo levert het Oxygreen collectief systeem levert niet alleen de gewenste energetische besparingen op door middel van vraaggestuurde ventilatie, maar ook op gebied van montagesnelheid, afwerking en bereikbaarheid voor service en onderhoud is dit systeem hét antwoord richting de markt.”

“Het vraaggestuurde Oxygreen collectief systeem wordt in onze eigen fabriek samengebouwd in een in eigen beheer ontwikkelde en gefabriceerde omkasting. Voor elke project kunnen we dit concept naar wens invullen.”

“Bezoek ons op Renovatie 2019 en laat u informeren! Wij verwelkomen u op stand nummer C014. Naast het vraaggestuurde Oxygreen collectief systemen tonen wij u meer van onze oplossingen voor renovatie grondgebonden en renovatie hoogbouw projecten.”

Velu is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand C.014 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug