Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Exposant aan het woord: Van der Velden Rioolrenovatietechnieken BV


“Van der Velden is de moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening op gebied van leidingrenovatie.

De S4reno HomeLiner®  is de duurzame oplossing waarbij leidingen en riolering worden gerenoveerd zonder hak- en breekwerk en CO2 uitstoot. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken gebruikt daarvoor een naaldvilt liner, geïmpregneerd met een componentenhars die via de inversiemethode in het riool wordt ingebracht. Relining van kleine diameters leidingen is dé oplossing waar het vervangen van deze leidingen onwenselijk of onmogelijk is vanwege overlast of bereikbaarheid.

De S4reno HomeLiner® is te gebruiken als het gaat om relining van binnenhuisriolering, industriële leidingen en riolering, huis- en kolkaansluitingen, riool grond en standleidingen, luchtkanalen en ventilatiekanalen (vierkant en rond). Deze lining kan zelfs in bochten van 90˚ en diameter verlopen doorgevoerd worden. Voor het repareren van plaatselijke schades kan gebruik worden gemaakt van een deelreparatie. Dit is een in hars gedrenkte glasvezelmat welke om een packer (soort ballon) wordt gewikkeld. Deze wordt met behulp van een camera op positie gebracht en op druk gebracht. Na het aanbrengen en uitharden is de leiding weer direct functioneel.

Alle voorkomende leidingmaterialen, inclusief asbest, kunnen volledig vloeistofdicht gerenoveerd worden. Speciaal voor de industrie vervaardigde harsen maken het leveringsprogramma compleet.

In onze S4reno HomeLiner®-truck is state-of-the-art materieel ingebouwd waarmee de diverse nieuwe technieken moeiteloos kunnen worden toegepast. De menging van de componenten is computergestuurd, Kalibratie geschiedt automatisch en de uitharding verloopt geheel gecontroleerd en volgens een vast protocol.

Vaak in oudere gebouwen, waar de leidingen versleten zijn, maar ook in nieuwbouwprojecten. Meer dan 20% van de renovatie-opdrachten die Van der Velden Rioolrenovatietechnieken uitvoert, zijn storingen in nieuwbouwprojecten. Doorboringen en beschadigingen van leidingen bijvoorbeeld. Vaak worden deze pas opgemerkt na oplevering. Er is dan vaak behoefte aan snelle, kwalitatief goede renovatie, waarbij geen breekwerk plaats hoeft te vinden. Hiermee wordt dan veel tijd en geld bespaard.

Met Van der Velden Rioleringsbeheer heeft u de keus; renovatie met de S4reno HomeLiner® óf traditioneel vervangen van de te renoveren leiding. Van der Velden Rioleringsbeheer zal u adviseren welke keus voor u de beste is. Onze experts zijn van mening dat relining heel vaak een realistische optie is. Zeker als u in ogenschouw neemt dat er met de nieuwe methode niet gehakt of gebroken hoeft te worden.”

Van der Velden Rioleringsbeheer is exposant op RENOVATIE 2020. Van 6 t/m 8 oktober 2020 zijn zij, en bijna 600 andere exposanten en partners, te bezoeken tijdens de Nationale Energie Week in de Brabanthallen, Den Bosch.

Ga terug