Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Exposant aan het woord: Slipstop

Exposant aan het woord: Slipstop

“Uitglijden op een gladde vloer kan nare gevolgen hebben. U moet er niet aan denken dat mensen uitglijden en zichzelf bezeren.”

“Of het nu gaat om de badkamer, keuken, entree of zwembad: een veilige vloer is heel wat waard. Slipstop biedt hiervoor een eenmalige antislipbehandeling van uw stenen vloer. De vloer ziet er na behandeling weer prachtig uit en behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk. Met één belangrijk verschil: u bent verzekerd van een vloer die stroef blijft – óók als hij nat is.”

“De Slipstop-antislipoplossing bestaat uit een aantal stappen. Voor de behandeling meten we de slipweerstand. Vervolgens ondergaat de vloer een grondige reiniging. Hoe schoner de vloer, hoe beter we deze antislip kunnen maken. Na het reinigen volgt de Slipstop-antislipbehandeling.”

“We voorzien de vloer van een kleurloze vloeistof. Deze vormt onzichtbare kleine profieltjes in de vloer, die als zuignapjes werken. Die profieltjes worden vervolgens geseald om intrekken van vocht en vuil te voorkomen. Na de Slipstop-behandeling meten we de slipweerstandweerstand van de vloer opnieuw en ontvangt u een garantiecertificaat. De behandelde vloer voldoet aan de norm van de NEN 7909.”

“Voordelen van de Slipstop-oplossing:

  • Uiterst effectief op nieuwe én bestaande vloeren
  • Vloer behoudt oorspronkelijk uiterlijk
  • Internationaal bewezen en succesvol
  • Jarenlang verzekerd van een veilige vloer”

Slipstop is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand B.008 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug