Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Sensor BV


“Maak van je smartphone of tablet een warmtebeeldcamera met een FLIR ONE of SEEK Thermal.

“Deze handige musthave warmtebeeldcamera’s zijn ideaal voor allround metingen. Denk hierbij aan het lokaliseren van vloerverwarming, het vinden van warmtelekken en koudebruggen, vochtplekken en lekkages tot het vinden van uw huisdier in het donker. De mogelijkheden met deze innoverende warmtebeeldcamera’s zijn eindeloos.

De FLIR One Collectie bestaat uit drie versies de FLIR One, FLIR One LT en de FLIR One Pro. De SEEK Thermal is er eveneens in drie versies. De Compact, Compact Pro en Compact XR. Allen verkrijgbaar voor Android en iOS.

Indien je geen gebruik wil maken van een koppeling aan je smartphone of tablet maar nog steeds met een pocket size warmtebeeldcamera wil inspecteren zijn er ook stand alone warmtebeeldcamera’s beschikbaar. Zo heeft FLIR de compacte C2 en C3 en heeft S EEK THERMAL de SHOT en SHOT PRO. Beide maken naast de thermische foto een gewone foto, worden geleverd met app software en zijn uitgevoerd met een touchscreen.”

Sensor bv is exposant op RENOVATIE 2020. Van 6 t/m 8 oktober 2020 zijn zij, en bijna 600 andere exposanten en partners, te bezoeken tijdens de Nationale Energie Week in de Brabanthallen, Den Bosch.

Ga terug