Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: RenoDry

Exposant aan het woord: RenoDry

“Zoutopbouw, vochtplekken, losse stuklagen en blazen in de verflaag zijn veel geziene ergernissen voor eigenaren en beheerders van oude panden.”

”In een land met veel water en veel monumentale panden is optrekkend vocht een veelvoorkomend probleem. De afgelopen decennia is voornamelijk getracht te werken met grove methoden, zoals injecteren of onderkappen. Deze methoden zijn een enorme belasting voor oud metselwerk en gelinjecties zijn daarnaast ook nog eens heel kort effectief. De Renodry Group heeft een inventieve methode omarmd waarmee optrekkend vocht, zonder enige schade aan de constructie wordt opgelost. Langdurig, duurzaam en vriendelijk voor het pand en haar bewoners.”

”De RenoDry droogunits zijn ontwikkeld om zonder bijkomende schade een nat pand te kunnen drogen. Door het capillaire effect op te heffen en om te draaien wordt de cohesie tussen de watermoleculen en de wand op geheven en verdwijnt het vocht, en daarbij veel van de o zo schadelijke zouten, en blijft er een droge muur achter.”

”Waar onze droogunits het optrekkend vocht aanpakken verhelpen wij met beschermingsmiddelen op nanotech basis ook vochtdoorslag, schimmels en  condensvocht te verhelpen. De meeste nanotech middelen worden gedragen door een siliconenlaagje. Ector niet, met een siliciumbasis, en is daarmee zonder enige consequentie toe te passen op oude wanden en kwetsbare ondergrond.  Vocht en vuil hebben geen grip meer op de ondergrond en zijn jarenlang beschermd tegen afbraak.”

“Onze vakkennis en kennis van het renoveren van oude, vochtige en zoute wanden,  in combinatie met Ector nanotech en onze droogunits zorgt ervoor dat wij vrijwel alle vochtproblemen in oudbouw kunnen oplossen.”

RenoDry Nederland is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand D.054 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug