Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Kingspan Unidek BV


Exposant aan het woord: Kingspan Unidek BV

Bij dakrenovatie is een overstek maken op een bestaand dakbeschot tijdrovend maatwerk. Bovendien is het een hele uitdaging om een effectief en voldoende constructief overstek te maken. Kingspan Unidek heeft nu een oplossing ontwikkeld: de Unidek Overstekbeugel.

Bij de ontwikkeling van deze standaardoplossing heeft Kingspan Unidek goed naar de markt geluisterd. Onder renovatiespecialisten heerste een sterke behoefte om snel en eenvoudig een overstek te realiseren. Zonder in te leveren op de kwaliteit van de constructie.

Eenvoudige verwerking

Door zijn unieke vorm is de beugel zeer makkelijk te monteren. De slimme constructie - in combinatie met een gootplank - zorgt dat het overstek normaal belastbaar en beloopbaar is. De Unidek Overstekbeugel is perfect te combineren met de dakelementen Unidek Reno Dek of Unidek Reno Dekfolie. Er kan een overstek gemaakt worden tot wel 45 cm.

Service en training

Bij verwerking volgens de voorschriften en detailtekeningen voldoet de Unidek Overstekbeugel aan het Bouwbesluit, zowel constructief als bouwfysisch. Als service voor verwerkers biedt Kingspan Unidek gratis demonstraties aan op locatie. Verwerkers kunnen ook kiezen om kosteloos deel te nemen aan de Unidek Academy.

De voordelen van de Unidek Overstekbeugel

  • Geen maatwerk of constructieberekeningen nodig
  • Snel en eenvoudig te monteren
  • Geschikt bij alle Rc-waardes
  • Direct klaar voor toekomstige gevelisolatie
  • Voldoet volledig aan het Bouwbesluit

Kingspan Unidek BV nam in 2019 deel aan RENOVATIE en profiteert daarmee van van year-round promotie via onder meer nieuwsbrieven, online en social media. Meer informatie over deelnemen als exposant staat hier. RENOVATIE bezoeken is gratis!

Ga terug