Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Exposant aan het woord: Kingspan Unidek

Exposant aan het woord: Kingspan Unidek

“Unidek Reno Dekfolie is vernieuwd en plaats je over bestaand dakbeschot en tengels. Minder zware arbeid, tijd en afval.”

“Unidek Reno Dekfolie is een isolerend dakelement met een kern van EPS Platinum. Het is lichtgewicht en verkrijgbaar tot en met Rc-waarde 8.0. Het dakelement kan eenvoudig en snel worden toegepast op bestaand dakbeschot met of zonder tengels en over reeds aanwezige dakelementen.”

“Het enige wat nog moet gebeuren is de pannen en panlatten verwijderen en Unidek Reno Dekfolie kan gemonteerd worden. De waterkerende, damp-open groene folie biedt extra grip waardoor de dakelementen goed beloopbaar zijn. Het vernieuwde gootdetail past precies op standaard geschaafde houtmaten.”

“De montage gaat snel dankzij de zelfborende schroeven. Een afschuifregel vangt de afschuifkrachten op, waardoor er slechts twee schroeven per onderliggende gording of muurplaat nodig zijn. Een verschil van 30% minder schroeven ten opzichte van standaard oplossingen met 3 tengels.”

“Het dakelement is aan de gootzijde voorzien van een speciale overlap. Aan één langszijde is het dakelement voorzien va een folie-overlap met plakstrip ten behoeve van de naadafdichting in verband met afwatering.”

Kingspan Unidek B.V. is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in Hal 6, stand B.097, van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug