Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Exposant aan het woord: IsoBouw Systems BV


“Met een halvering van de verwerkingstijd ging het na-isoleren van de gevel nog nooit zo eenvoudig als nu.”

“De isolatie die dit mogelijk maakt is genaamd SlimFort. SlimFort is een innovatief gevelisolatiesysteem van IsoBouw voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt. De isolatieplaten zijn voorzien van vier geïntegreerde metalen beugels. Hiermee kan de gehele gevelconstructie in slechts 3 simpele verwerkingsstappen gerealiseerd worden: SlimFort-platen vastschroeven, stelwerk plaatsen en gevelbekleding monteren.

Kwalitatief beter, stukken voordeliger

Met SlimFort ontstaat een doorlopende isolatieschil met een maximale beperking van koudebruggen. Het systeem is zou bedacht dat er altijd in ruime mate een geventileerde ruimte wordt gecreëerd achter de gevelbekleding waardoor deze een langere levensduur krijgt.

SlimFort is niet alleen kwalitatief beter. Het is ook nog eens voordeliger. Met SlimFort wordt aanzienlijk bespaard op de hoeveelheid materialen. Zo is er tot wel 75% minder hout nodig en is toepassing van folie al helemaal overbodig. Bovendien zijn de verwerkingskosten beduidend lager dankzij een tijdsbesparing tot wel 50%.

Handige rekentool

Om uw werk verder te verlichten, heeft IsoBouw een rekentool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig overzichtelijke materialenlijsten kunt samenstellen bij de toepassing van het SlimFort gevelisolatiesysteem. Deze lijst is geheel afgestemd op uw project-specifieke uitgangspunten, zoals bijvoorbeeld de gewenste Rc-waarde, het gewicht van de gevelbekleding, gebouwhoogte etc. U vindt de tool op de site van IsoBouw.”

Isobouw Systems bv is exposant op RENOVATIE 2020. Van 6 t/m 8 oktober 2020 zijn zij, en bijna 600 andere exposanten en partners, te bezoeken tijdens de Nationale Energie Week in de Brabanthallen, Den Bosch.

Ga terug