Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Inspectus

Exposant aan het woord: Inspectus

“Inspectus inventariseert asbest én kruipruimtes. Wij stellen onze jarenlange expertise en mankracht graag voor u ter beschikking.”

“Voorafgaand aan sloop of renovatie bestaat de wettelijke verplichting om een volledige asbestinventarisatie te laten uitvoeren door een gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. In de rapportage   worden alle asbesthoudende materialen en toepassingen opgenomen, zodat u een compleet beeld heeft van het aanwezige asbest.”

“De inspecteurs van Inspectus kunnen zowel het onderzoek naar de aanwezigheid van asbest uitvoeren als het onderzoek naar houtaantasters en plaagdieren. Hierbij controleren wij zorgvuldig op de aanwezigheid van zwam, houtworm, huisboktor en ander ongedierte. Deze inspectie gaat verder dan de reguliere bouwkundige rapporten.”

“De specialisten van Inspectus zijn bekend met de kleinste aanwijzingen van moeilijk op te sporen plaagdieren. De kosten van deze inspecties wegen niet op tegen de langdurige procedures en financiële gevolgen die de aanwezigheid van houtaantasters en plaagdieren bij het koopproces kan geven.”

“Met een rapportage van Inspectus kunt u met een gerust hart het pand kopen of verkopen.”

Inspectus B.V. is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand E.087 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug