Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Exposant aan het woord: Hi-Con Nederland

Exposant aan het woord: Hi-Con Nederland

“Een geslaagde balkonrenovatie/vergroting laat uw vastgoed in waarde stijgen, maakt het duurzamer, fraaier en tegelijkertijd comfortabeler.”

“Door de sterkte van het materiaal UHSB en de slankheid (en dus minder zware uitvoering, diktes van 60 mm) is er immers een significant groter balkonoppervlak dan gemiddeld mogelijk. Dat vertaalt zich enerzijds naar extra leefcomfort voor de bewoner en anderzijds naar opwaardering en levensduurverlenging van het vastgoed als waardevaste investering.”

“Daar komt bij dat via Hi-Con & Renovum het aanpassen of realiseren van een groter of nieuwe balkon een bijzonder duurzame, eenvoudig toe te passen én betaalbare keuze is. Tel daar de moderne slanke uitstraling bij op, en je kunt spreken van een groots effect door inzet van minimale middelen.”

“En deze minimale middelen hebben niet alleen betrekking op de relatief lage kosten, maar ook op  minder materiaal dat gebruikt wordt in verhouding tot traditioneel beton. Dát is het grote voordeel van UHSB. Hi-Con en Renovum zijn dé totaaloplossing voor het vergroten van bestaande balkons. Desgewenst nemen we ook alle bijkomende zaken op ons, van ontwerp tot vergunning en van productie tot montage en nazorg.”

“De totaaloplossing van Hi-Con & Renovum is onafhankelijk component, of als complete renovatieoptie binnen een project uit te voeren.”

“De voordelen op een rijtje:

  • Kennispartner/specialist van balkonoplossingen voor renovatie en transformatie
  • Totaaloplosser voor het component balkon
  • Balkons zijn onderhoudsarm door toepassen van UHSB
  • Snelle montage door toepassing van innovatieve verankeringen
  • Gewichtsreductie t.o.v. traditioneel beton met 50-60%
  • Maatwerk voor ieder project”

Hi-Con Nederland B.V. is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand C.047 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug