Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: GripFactory BV


Exposant aan het woord: GripFactory BV

Gladde vloeren of trappen? GripFactory is dé specialist op het gebied van antislip en biedt voor elke ondergrond een passende oplossing.

Jaarlijks belanden miljoenen mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden thuis of op het werk. Dit resulteert naast fysieke ongemakken ook in hoge kosten voor bedrijven (verzuim) en particulieren. Gladde vloeren als gevolg van vocht, chemicaliën of vetten zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. GripFactory heeft voor elke situatie een passende antislipoplossing, door ons ontwikkeld of geproduceerd. Zo brengen wij binnenkort twee nieuwe innovatieve antislipoplossingen op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor kunststof ondergronden (transparante coating zonder korrels) en strips voor hout die zonder lijm of schroeven op een onbehandelde ondergrond aangebracht kunnen worden.

De productgroepen van GripFactory

GripFactory levert diverse antislipoplossingen voor het veilig en toegankelijk maken van vloeren en trappen in keukens, badkamers, zwembaden, hotellobby’s, vertrekhallen, tuinen, parkeergarages, fabriekshallen, boorplatforms, galerijen, etc. Van vloeistoffen tot coatings en van tapes tot glasvezelversterkt polyester, binnen onze assortiment zit altijd een oplossing om uw specifieke ondergrond antislip te maken.

Onze GRIPliquids (antislipvloeistoffen) zijn bijvoorbeeld uniek in hun soort. De werkwijze is eenvoudig en het resultaat zeer duurzaam. Alle soorten tegels, natuursteen en beton kunnen (vrijwel onzichtbaar) stroef worden gemaakt en het eindresultaat voldoet ten alle tijden aan de strengste Europese normeringen. In onze fabriek in Schotland fabriceren we onze GRIPplates en GRIPtreads, vervaardigd uit polyester, versterkt met fiberglasvezels (GRP) met daarop een aluminium korrel. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is dit product niet alleen zeer sterk en veerkrachtig, maar ook nog eens licht en eenvoudig te verwerken. Hierdoor is dit antislipproduct ideaal voor het antislip maken van onder meer vlonders, roostertrappen, galerijen.

Voorkomen is beter dan genezen!

Eisen omtrent vloerveiligheid worden steeds beter geformuleerd en vastgelegd in normeringen. Hierdoor is het aantal schadeclaims gegroeid. Eigenaren of beheerders van een vloer, trap of andere ondergrond binnen of buiten het gebouw zijn aansprakelijk voor de veiligheid van de bewoners, bezoekers, passanten, personeel of derden. Indien u niet kunt aantonen dat u preventieve maatregelen heeft genomen om uitglijden te voorkomen, bent u aansprakelijk en verantwoordelijk. Dit kan zeer hoge kosten met zich meebrengen en is tevens geen goede reclame voor uw bedrijf, gebouw, winkelcentrum of faciliteit. Met de antislipoplossingen van GripFactory verkleint u de kans op uitglijders en daarmee claims.

Over GripFactory

Met onze jarenlange staat van dienst weten wij als geen ander wat wel en wat niet werkt op het gebied van het stroever maken van vloeren en trappen. De producten die wij bieden zijn door ons ontwikkeld of verbeterd en zijn allemaal uniek. Wij kunnen u dan ook als geen ander adviseren over de beste oplossing voor uw gladheidsprobleem. Op welk oppervlak dan ook. GripFactory werkt met verschillende productielocaties die ons brede assortiment exclusief voor ons maken. Wij kunnen hierdoor de scherpste tarieven bieden en specifieke aanpassingen aan het product voor uw toepassing zijn ook geen probleem.

GripFactory BV nam in 2019 deel aan RENOVATIE en profiteert daarmee van van year-round promotie via onder meer nieuwsbrieven, online en social media. Meer informatie over deelnemen als exposant staat hier. RENOVATIE bezoeken is gratis!

Ga terug