Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Easydek


Exposant aan het woord: Easydek

Veilig, snel en eenvoudig afdekken van trappen met tapijt kan voortaan met de Easydek Carpet Cover voorzien van Fibercoat.

Het is belangrijk om trappen tijdens werkzaamheden met een veilig materiaal af te dekken. Veel ongelukken gebeuren tijdens het op en af lopen van trappen. Niet alleen gevaarlijk voor de mensen die aan het werk zijn, maar tevens voor de bewoners die vaak nog thuis aanwezig zijn.

Met Easydek Carpet Cover is het mogelijk een trap, voorzien van tapijt, in slechts een paar minuten tijd, goed en veilig te beschermen. Dankzij de unieke Fibercoat kleeflaag die alleen op Easydek producten zit, blijft het op alle tapijtsoorten goed zitten. Het creëert daarmee op gestoffeerde trappen een veilig en degelijke ondergrond en vermindert de kans op ongelukken. En doordat de Easydek Carpet Cover extra dik is, gaat het niet kapot en biedt het blijvend de juiste bescherming.

Voor projecten met hoge eisen qua brandveiligheid, heeft Easydek ook een brandwerende variant beschikbaar: Carpet Cover FR. Voor het afdekken van harde trappen zijn de Floor Cover of Multi Cover Standaard de ideale combinatie. Daarnaast levert Easydek verschillende producten voor het tijdelijke afdekken en beschermen van allerlei type vloeren, raam- of deurkozijnen, wanden en ramen.

Easydek nam in 2019 deel aan RENOVATIE en profiteert daarmee van van year-round promotie via onder meer nieuwsbrieven, online en social media. Meer informatie over deelnemen als exposant staat hier. RENOVATIE bezoeken is gratis! Easydek is exposant op RENOVATIE 2020. Van 6 t/m 8 oktober 2020 zijn zij, en bijna 600 andere exposanten en partners, te bezoeken tijdens de Nationale Energie Week in de Brabanthallen, Den Bosch.

Ga terug