Workshop Essent: Informatieplicht Energiebesparing: ontdek hoe energiewetgeving u geld oplevert

Dag: dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019
Tijd: 13.30 - 14.00 uur
Locatie: Praktijktheater Renovatie

Opzet programma

1 juli 2019: een belangrijke deadline voor zo’n 100.000 ondernemers in Nederland. Ondernemers die informatieplichtig zijn moeten namelijk vóór die dag aan de overheid rapporteren welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen. Bent u al klaar voor de informatieplicht? Na de presentatie weet u precies wat u nog moet doen.
Tijdens de presentatie o.a. de volgende vragen beantwoord:

  • Hoe weet ik als ondernemer of ik informatieplichtig ben of niet?
  • Wat houdt de Wet Milieubeheer in en wat betekent de informatieplicht voor mij?
  • Wat moet ik als ondernemer doen om aan de informatieplicht te voldoen?

Aan het eind van de presentatie bent u dus volledig op de hoogte van de informatieplicht en welke energiebesparende maatregelen voor uw bedrijf geschikt zijn. Daarnaast kunt u zich tijdens de Renovatie Vakbeurs gratis registeren om een EnergieFitScan (t.w.v €500,-) te laten uitvoeren. Loop hiervoor langs het EnergieKafé van Essent bij stand C.036.

Spreker

Bas van den Brenk, algemeen directeur, Klimaatroute
Sinds 2012 ben ik betrokken bij Klimaatroute. Ik heb een commerciële achtergrond en zet deze nu in om duurzaamheid en klimaatbewust ondernemen ook voor het MKB toegankelijk te maken. Duurzaamheid is niet langer iets voor alleen overheden of het grootbedrijf. Belangrijk hierbij is dat we duidelijk uitdragen en faciliteren dat klimaatbewust ondernemen ook een direct kostenvoordeel met zich meebrengt. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemo nnee. Deze boodschap op een effectieve manier uitdragen vind ik een leuke uitdaging die uiteraard erg relevant is. Daarnaast maak ik me er hard voor dat inspanningen van het MKB op dit vlak herkenbaar zijn voor de consument en dus ook op die manier goed zijn voor de onderneming!

 

*Wijzigingen onder voorbehoud

Copyright © 54 Events BV