Workshop Watch-E: Succesvol renoveren begint met slim gebruik van data - RENOVATIE & TRANSFORMATIE
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Watch-E: Succesvol renoveren begint met slim gebruik van data

 • Datum:
  donderdag 19 mei 2022
 • Tijd:
  10:30 - 11:00
 • Locatie:
  Praktijktheater Renovatie

 • Tal van verduurzamingsoplossingen worden aangeboden, waaruit u kiest op basis van beloftes en theoretische berekeningen. Na een kostbare renovatie moet de woning energiezuiniger zijn, maar hoe zeker bent u hiervan?

  Al meer dan 105 woningcorporaties en ketenpartners houden  grip op hun woningportefeuille met prestatiemonitoring van Watch-E

  1. Monitoring zorgt voor inzicht in effecten van renovatiemaatregelen en -concepten.
  2. Monitoring maakt Service en onderhoud op afstand mogelijk.
  3. Dankzij benchmarking ontwikkelt u een data gedreven verduurzamingsstrategie.

  Bovendien zorgt sturing op bewonersgedrag voor energiezuinig gebruik van de woning. Ontdek de kansen van prestatiemonitoring bij renovatie, Watch-E vertelt u er graag meer over.

  Spreker: Barbera van der Hoek, algemeen directeur, Watch-E

 • Sprekers/Partners:

  Barbera van der Hoek
  Barbera van der Hoek

  Barbera van der Hoek is algemeen directeur en oprichter van Watch-E. Barbera is een pragmatisch idealist: zij staat met de voeten in de klei als het gaat om het bijdragen aan de versnelling van de energietransitie. Hoe kan het ook anders, als geboren Rotterdamse. Na een lange carrière bij milieuorganisaties en adviesbureaus (o.a. Beco - nu Ernst & Young, Nuon, Greenpeace en WNF) richtte zij in 2012 Watch-E op. Watch-E is een landelijke opererende organisatie, met 19 medewerkers in dienst. Als monitoringspartner van meer dan 60 woningcorporaties bewaakt Watch-E inmiddels ruim 4.000 woningen, voornamelijk in de sociale huursector.