Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakjury

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Laurens de Vrijer, Techniek Nederland

Laurens de Vrijer werkt al meer dan 15 jaar voor de installatiebranche en is als Bedrijfskundige van vele markten thuis. Sinds enkele jaren is hij een warm pleitbezorger voor de circulaire transitie van de branche. Enerzijds wil hij de kennis en kunde van de bedrijven op dit onderwerp vergroten, anderzijds zet hij zich in voor effectieve wet- en regelgeving die de transitie moet versnellen.

Carl-Peter Goossen, DNA in de Bouw/Bouwnext

Directeur-ontwerpmanager Carl-peter Goossen stak in twee decennia tienduizenden uren in kennisontwikkeling en wordt nu gezien als een expert die de hele bouwketen helpt te verduurzamen. Als voorloper in de markt praat en denkt hij mee op vele posities en draagt hij inhoudelijk bij aan nieuwe wet- en regelgeving

Marco Pastoor, Circospin

Marco Pastoor, mede-eigenaar van Circospin, stimuleert circulaire praktijken. Met zijn commerciële expertise ontzorgt hij partners in installatie- en industriebranche met circulaire oplossingen die praktisch en ketenbreed zijn, en waarbij circulair, sociaal en verbindend centraal staan.

Thijs Huijsmans, Programmamanager Duurzaamheid bij Heijmans

Thijs Huijsmans is programmamanager Duurzaamheid bij utiliteit en verantwoordelijk voor de duurzame routekaart naar 2030. Heijmans stelt ambitieuze doelen, waaronder 50% minder CO2 uitstoot op scope 1, 2 en 3, drinkwaterbesparing in projecten en het verbeteren van biodiversiteit. De belangrijkste taak van Thijs is het in beweging krijgen van de hele organisatie tot genormaliseerd duurzaam gedrag, in nauwe samenwerking met ketenpartners en opdrachtgevers.