Renovatie 2019 en Monument: combinatie op stoom

Renovatie 2019 en Monument: combinatie op stoom

Nog precies 126 dagen tot Renovatie 2019. Alles wijst op een succesvolle 6de editie en combinatie met die nieuwe, gelijktijdige beurs Monument. Zo krijgen de kennisprogramma’s nu snel vorm en inhoud en is veel belangstelling in beursdeelname – en vult dus ook de beursvloer zich gestaag.

Dat laatste is overigens niet moeilijk te verklaren, want niet alleen waardeerden zowel exposanten als bezoekers vorig jaar hun deelname aan Renovatie zeer positief; ook geldt bij beide beurzen tot en met het einde van deze maand een flinke vroegboek- of introductiekorting.

Nieuw naast Renovatie is Monument, een beurs die zich richt tot professionals in monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Ook dáár treft men de koplopers uit de sector, praktische oplossingen en een prachtig kennisprogramma. Bezoekers hebben over en weer gratis toegang met een enkel gratis toegangsbewijs.

Toegang tot Renovatie 2019 – alsmede aanmelding voor inhoudelijke sessies – is gratis en te regelen via de online bezoekersregistratie die van start gaat op maandag 4 maart.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV