Ondervloeroplossingen op Renovatie 2018

Ondervloeroplossingen op Renovatie 2018

Unifloor, expert in ondervloeroplossingen, toont tijdens Renovatie 2018 een aantal noviteiten. Ze tonen hun nieuwe EcoFleece® in combinatie met EcoPearls®. Deze flexibele dampdoorlatende onderlaag voor houten draagvloeren voorkomt dat de EcoPearls® weglopen in de naden, scheuren en gaten van de houten draagvloer. EcoPearls zijn egalisatiekorrels om onregelmatigheden en hoogteverschillen weg te werken. Daarnaast worden hun Jumpax® Scriber en de Spaceleveller2.0 ook getoond. Beide tools zijn praktische hulpmiddelen bij de verwerking van Jumpax® en EcoPearls®.

Tevens tonen ze alle uitvoeringen van de Jumpax® Family. Jumpax® is het unieke egaliserende en contactgeluid reducerende ondervloersysteem. De gehele Family bestond uit 6 varianten, máár er is een nieuwe variant! Ze willen nog niet alles verklappen, maar met deze uitbreiding hebben ze voor nog meer vloersituaties een Jumpax® oplossing. Jumpax® is een echte probleemoplosser, snel en eenvoudig te verwerken en geen droogtijd dus geen wachttijd.

En Unifloor komt in 2018 ook met 10 dB ondervloeroplossingen voor houten draagvloeren in combinatie met verschillende vloerbedekkingen!

Nieuwsgierig geworden? We verwelkomen u graag op onze stand!

Unifloor is exposant op Renovatie 2018. Ook exposant worden? Neem contact op met Rein Bosma voor de mogelijkheden.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV