Toekomstbestendig renoveren. Slim bedakt!

Toekomstbestendig renoveren. Slim bedakt!

De energie-index van woningen verbeteren voor meer comfort en een lagere energierekening – dát is het doel van toekomstbestendig renoveren. Omdat gebouwen en woningen tot wel 40 procent van de warmte via het dak verliezen, is goede dakisolatie daarbij essentieel. De iSoEasy® Hellend Dakplaat zorgt voor isoleren en afwerken in één. Voor snel en eenvoudig renoveren, met een hoge isolatiewaarde én rekening houdend met huidige en toekomstige eisen.

Het snelste systeem

Het is eenvoudig, isoleren met iSoEasy Pro. In slechts vier stappen bevestigt u zowel de isolatie en werkt u gelijk de zolder netjes af. Zo eenvoudig was isoleren nog nooit! In een handomdraai verandert de zolder van een opslagruimte in een lichte en comfortabele leefruimte.

De beste investering

Het isoleren van een zolder is een investering in de toekomst. Met de toenemende energieprijzen wordt de investering in een relatief korte tijd terugverdiend.

De hoogste isolatiewaarde

De grootste hoeveelheid warmte verdwijnt door het dak. De meeste besparingswinst is dus te behalen door uw zolder van hoogwaardige isolatie te voorzien.

De dunste isolatieplaat

Het isoleren met iSoEasy Pro levert een hogere isolatiewaarde op dan isoleren met traditionele isolatiematerialen van dezelfde dikte. iSoEasy Pro biedt u daarnaast nog de dunste isolatieplaat vergeleken met andere isolatiesystemen. Met minimaal ruimte verlies tussen de balken waardeert u een zolder dan ook op tot een ruimte die aan de huidige isolatie eisen voldoet.

Meer weten over de iSoEasy® Hellend Dakplaat? www.kingspan.com/nl/isoeasy of bezoek ons tijdens Renovatie 2018. Stand 03.A030

Kingspan is exposant op Vakbeurs Renovatie. Ook exposant worden? Neem contact op met Rein Bosma (rein@54events.nl).

Ga terug

Copyright © 54 Events BV