Schuifdeursystemen met montagegemak

Schuifdeursystemen met montagegemak

Bij renovaties een binnendeur vervangen door een schuifdeur, is vanaf nu kinderspel met BestFix-Schuifdeursystemen.

De schuifdeursystemen van het merk Ermetika worden als één grote cassette aangeleverd. De rail er in schuiven, de stijl neerzetten en het inbouwen kan beginnen. Loopwagens, vloergeleider, deurstopper et cetera worden standaard meegeleverd.

Moet de schuifdeur geplaatst worden op een moeilijk toegankelijke plek, dan biedt een levering ‘als compact pakket’ uitkomst. Het frame moet dan nog wel in elkaar gezet worden voordat het in een metalstud wand of houten raamwerk kan worden ingebouwd.

Qua afwerking kan gekozen worden voor een systeem dat naderhand afgewerkt wordt met een deurpost en architraaf of voor een systeem met een geïntegreerde deurpost. Dat laatste worden helemaal strak afgestuct en past daardoor in vrijwel elk interieur.

Voor het geval er elektrische bedrading zit, precies daar waar de schuifdeur de muur in zou moeten schuiven, zijn er systemen leverbaar waarin een stopcontact, lichtschakelaar of thermostaat kan worden verwerkt.

BestFix Schuifdeursystemen levert zelf ook schuifdeuren die in de frames passen. Klanten zijn echter uiteraard volledig keuzevrij. Vrijwel elke standaardmaat stompe deur is geschikt te maken als schuifdeur en met gebruik van speciale klemsets zijn ook glazen deurpanelen goed inpasbaar.  

Als eerste in de markt heeft BestFix-Schuifdeursystemen een app gelanceerd waarmee instructievideo’s en handleidingen te bekijken zijn. Ook kunnen zo eenvoudig de meest voorkomende soorten – veelal uit voorraad leverbare – frames en toebehoren besteld worden.

Tijdens de Renovatiebeurs is BestFix te vinden in de Langstraathal (hal 3), op standnummer B.043.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV