Samen maken we Nederland groen

Samen maken we Nederland groen

Met biobased verf draagt men direct bij aan duurzame bescherming van objecten en het verkleinen van de global footprint.

De groenste verf van Nederland

Biobased verf is bovendien gezonder voor schilders en bewoners. Veel vakschilders kiezen dan ook bewust voor Copperant, de groenste verf van Nederland. Copperant verf is gebaseerd op natuurlijke en plantaardige grondstoffen, watergedragen, reukloos, geheel oplosmiddelvrij en bevat geen gevaarlijke stoffen.

Ook de vastgoedsector kiest steeds vaker voor duurzame verf die langdurig bescherming biedt. Daardoor worden de onderhoudsfrequentie verlaagd en kosten bespaard. Die stap is des te groter omdat schilderwerk een aanzienlijk deel uitmaakt van het onderhoud van een complex; het moet immers iedere paar jaar gebeuren. Gevelkozijnen , bijvoorbeeld, moeten elke zes jaar worden geschilderd. Met verf van Copperant kan het onderhoud opgerekt worden tot meer dan 8 jaar.

CO2-reductie

De wereldbevolking staat voor de uitdaging om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verlagen. Copperant maakt gebruik van plantaardig materiaal uit de afvalstroom als grondstof, waardoor opgeslagen CO2 uit plantaardig materiaal niet meer vrijkomt in de atmosfeer. Dit levert een flinke CO2-besparing op. Door Copperant verf te gebruiken voor renovatieprojecten kan dus direct een belangrijke bijdrage worden geleverd aan de CO2-reductie.

Duurzame renovatie

Copperant, verkrijgbaar via een fijnmazig netwerk van groothandels, brengt vraag en aanbod voor duurzame renovatieprojecten bij elkaar; van vakschilder tot opdrachtgever. Zo werken wij samen aan een duurzame leefomgeving.

Meer informatie is te vinden op de website van Copperant, maar ook tijdens de beurs Renovatie, alwaar zij te vinden zal zijn op standnummer A.011. Gratis toegang tot Renovatie is (nog 8 werkdagen) hier te regelen.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV