RenovatieTotaal: innovatie, inspiratie en praktische oplossingen

RenovatieTotaal is hét platform voor de renovatiesector.

[ADVERTORIAL]

RenovatieTotaal is hét platform voor de renovatiesector: innovatie, inspiratie, de mooiste renovatieprojecten en praktische oplossingen.

RenovatieTotaal is het platform voor de renovatiesector. Innovatie, inspiratie, de mooiste renovatieprojecten en praktische oplossingen: ze komen samen in het vakblad en natuurlijk online. Met RenovatieTotaal bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Net als voor nieuwbouw geldt voor de renovatiesector: we zijn een dynamische sector. Altijd in beweging, altijd aan de slag met nieuwe oplossingen. Van BENG-regelgeving tot het loskoppelen van aardgas. Maar wat betekenen deze veranderingen eigenlijk voor mijn werkzaamheden? Hoe geef ik antwoord op nieuwe vragen en een behoefte die anders is dan de dag van gisteren?

RenovatieTotaal brengt ontwikkelingen in beeld maar presenteert ook praktische handvatten. Door projecten uit te lichten en nieuwe methoden en technieken te presenteren, geeft RenovatieTotaal antwoord op uw praktische vragen.

En dat bijzondere project, unieke ambacht of innovatieve idee? Ook deze vindt u terug in het vakblad en online. Kijk eens op www.renovatietotaal .nl en abonneer u meteen op de gratis nieuwsbrief, dan praten we u wekelijks bij!

RenovatieTotaal is mediapartner van RENOVATIE 2019. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier

 

Ga terug

Copyright © 54 Events BV