Ook zusterbeurs Monument op stoom

 

Monument, de gelijktijdige beurs voor professionals in en eigenaren van monumentaal vastgoed, is warm ontvangen door de sector.

Inmiddels meldden zich reeds 81 partners en exposanten voor de beurs!

Ook renovatieprofessionals kunnen hun hart ophalen op deze beurs, die zich immers weliswaar gericht op gebouwd monumentaal erfgoed, maar die ook op het vlak van renovatie veel te bieden heeft. Bezoekers hebben over en weer gratis toegang.

Monument gaat over onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumentaal vastgoed. Professionals en eigenaren uit de erfgoedsector vinden er informatie, ontmoeten er bestaande en nieuwe relaties en, niet onbelangrijk, doen er zaken.

Net als Renovatie, biedt Monument haar bezoekers dus een afgewogen kennisprogramma. Hierin staan thema’s als de energietransitie, duurzaamheid en behoud, onderhoud en herbestemming van religieus, agrarisch en industrieel erfgoed centraal.

Monument wordt ondersteund door Nederland Monumentenland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Andere kennispartners zijn NCE, NRC, Het Neerlandsch Stucgilde, NRP DuMo, OnderhoudNL en de Vakgroep Restauratie.

Meer weten over Monument? Bezoek de website.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV