Ondertussen, op de vakbeurs MONUMENT

 

Op dinsdagochtend 14 mei vindt het door NRP DUMO georganiseerde interactieve symposium Innovatieve Verduurzaming plaats.

In de middag zoomt Stichting ERM met bespiegelingen op interessante casussen uit de praktijk in op de balans tussen het verduurzamen van monumenten en het behouden van de monumentwaarde. In een korte lezing over energiebesparing door passende isolatieoplossingen, maakt de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed u wegwijs in de wereld van isolatie van historische gebouwen.

De dag wordt afgesloten met een toelichting op de oprichting van een Energy Saving Company (ESC0) door de Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Energie besparen: wat zijn de mogelijkheden? Die vraag staat centraal tijdens een mini-symposium op donderdagmiddag 16 mei. In een tijdsbestek van 1,5 uur praat het Nationaal Restauratiefonds u bij over duurzaamheidsmaatregelen voor monumentale woningen.

MONUMENT is, inclusief kennisprogramma, vrij toegankelijk voor bezoekers van RENOVATIE. Meer informatie over deze gelijktijdige vakbeurs staat hier.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV