Nieuwe variabele dakpan van Monier

 

Monier bracht met succes in kaart hoe de ideale dakpan voor renovatieprojecten verder kon worden geoptimaliseerd.

De Nieuwe Hollander van Monier was al jaren een populaire dakpan. Deze vormde dan ook het uitgangspunt voor Moniers marktonderzoek, dat uiteindelijk leidde tot ‘De Nieuwe Hollander V’: een verbeterde versie van haar voorganger.

“De Nieuwe Hollander V is uitwisselbaar met betondakpannen als Sneldek en Neroma”, aldus Monier. “Door deze uni-modulaire maatvoering is de dakpan zeer geschikt voor toepassing bij renovaties; bijvoorbeeld als vervanger van betondakpannen.  

In veel gevallen hoeven zelfs de panlatten niet vervangen te worden: de panlatafstand is variabel gemaakt en ook dankzij de dubbele ophangnokken is de pan makkelijk te leggen. De pan kan door de nieuwe verankeringsvoorziening nog sneller verankerd worden. 

De pan heeft een klassiek-Hollandse uitstraling, is royaal van formaat en beschikbaar in exclusieve, unieke texturen en kleuren. De donkere body voorkomt snijlijnen, wat meer ontwerpvrijheid creëert. Speciale aansluitpannen zijn niet meer nodig, zodat fiks wordt bespaard.

De Nieuwe Hollander V is sneller verwerkbaar en ligt steviger en stabieler op het dak. De dakpan staat garant voor een perfecte waterafvoer en winddichtheid en de nieuwe kopsluiting biedt meer flexibiliteit en dus ontwerpvrijheid.”

Monier is exposant op Renovatie (van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch) en is daar te vinden op standnummer C.018 in Hal 6.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV