Naar verduurzaming van wijken en woningen

Naar-verduurzaming-van-wijken-en-woningen

Welke oplossingsrichtingen voor het verduurzamen van bestaande wijken en woningen zijn kansrijk?  Peter Linders is programmaregisseur van het Europees Innovatieprogramma OPZUID-SBNoM. Hij is de debatleider en verkent in een uur wat de kansrijke oplossingsrichtingen zijn.

Gespreksdeelnemers zijn:

Oud tweede kamerlid Albert de Vries

Heeft als politicus (PvdA) en voorzitter van NRP-Spaar het Klimaat uitgesproken ideeën over oplossingsrichtingen voor het verduurzamen van bestaande wijken en woningen.

Directeur Woonconnect Aart Wijnen

Werkt aan een online platform waarop diverse partijen als overheid, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven samen werken aan het verbeteren én verduurzamen van woningen en gebouwen. Ambitie is om alle woningen te digitaliseren: indien woningen beschikbaar zijn op een digitaal platform, krijgen bewoners een energiebesparend aanbod op een presenteerblaadje voorgeschoteld, vergelijkbaar met partijen als Coolblue en Ikea.

Eric Logister (D66)

Is wethouder in ’s-Hertogenbosch met in zijn portefeuille Stedelijke transformatie, Grondbeleid, Wonen en BrabantSt21ad. Was vanuit deze positie in de afgelopen 4 jaar actief met de verduurzamingsopgave.

De talkshow wordt live uitgezonden op Youtube (www.stream.kmidb.nl).

De beurs Renovatie vindt plaats van 23 t/m 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Toegang tot de deze beurs en het symposium is (nog 8 werkdagen) kosteloos en aan te vragen via deze link.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV