Laatste maand vroegboekkorting exposanten

 

Ondernemers die vóór 1 februari 2019 besluiten om als exposant aan Renovatie deel te nemen, krijgen daarop een mooie korting.

Exposeren kan overigens op allerlei manieren, waarvan wij de meest voorkomende hieronder hebben opgesomd met de bijbehorende standaardprijzen. Overweegt u deelname? Bel of mail dan even met Jeanneke Bolscher (op 0294-745074 of jeanneke@54events.nl) Rein Bosma (op 0294-745072 of rein@54events.nl).

  • Een stand is beschikbaar vanaf € 2.745,- inclusief meubilair, parkeren, wifi en gebruik van de lounge. Eigen standbouw is mogelijk bij een oppervlak van minimaal 20 vierkante meter. Let op: vroegboekkorting t/m 31 januari 2019.
  • Een all-in stand op maat: een all-in stand wordt voor € 395,- gepersonaliseerd met een baliesticker en tapijt-plus-blikvanger in kleur naar keuze. Voor € 95,- per meter bedrukken we uw achterwand. Let op: vroegboekkorting t/m 31 januari 2019.
  • Een presentatie of workshop geven: in de beurstheaters kunt u tegen aantrekkelijke tarieven presentaties of workshops geven. Na afloop ontvangt u de contactgegevens van de aanwezigen.
  • Lanyard sponsoring: gedurende 3 dagen lopen meer dan 6.000 bezoekers van Monument en Renovatie 2019 met uw merknaam en logo om de hals. Let op: beperkt beschikbaar.
  • Een promopoint in de centrale entree: vanaf € 995,- vult u al een (onbemand) promopoint in de centrale entree: een gedeelte van de beursvloer waarop een project kan worden getoond.
  • Flyeren: voor € 1.995,- flyert u 3 dagen lang met 2 personen, vlak na de badgescan. Voor € 995,- doet u dat met 1 persoon op de beursvloer of bij uw promopoint.
  • Banners en bestickering: vloerbestickering, banners of iets waaraan wij zelf nog niet dachten? Een combinatie van bovenstaande opties? Niet alles kan, maar alles is bespreekbaar.
  • Logo op plattegronden: voor € 395,- staat het logo van uw onderneming op de grote plattegronden - die op de strategische plaatsen in de hallen staan. Let op: beperkt beschikbaar.
  • Advertorial: onze e-mail nieuwsbrief gaat naar 20.000 professionals en wordt uitstekend gelezen. Een advertorial daarin wordt ook online en via social media gepubliceerd en kost € 399,-.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV