Kennisprogramma 2018 to be continued in 2019

93% van de bezoekers van Renovatie 2018 beoordeelden het kennisprogramma na afloop als ‘positief tot zeer positief’.

Ook Renovatie 2019 zal vergezeld gaan van een sterke line-up in de beurstheaters. Daaraan wordt momenteel keihard gewerkt en uiteraard beschikken wij nog niet over een uitgewerkte agenda, maar de contouren zijn reeds zichtbaar:

Op dinsdag 14 mei vindt traditiegetrouw het openingsdebat plaats. Verder staan op dinsdag centraal onderwerpen als ‘bouwlogistiek in renovatieprojecten’ en ‘resultaatgericht samenwerken in onderhoud en renovatie’.

Op woensdag 15 mei is er, naar verwachting, speciale aandacht voor het onderwerp ‘prefab in renovatieprojecten’. Verder op woensdag: de grote ronde tafeldiscussie en start-up pitches met als thema ‘innovatie in renovatie’.

Op donderdag 16 mei staat de beurs inhoudelijk mede in het teken van ‘renovatie in circulariteit’ en ‘bewonerscommunicatie en -participatie’. Daarnaast is er op donderdag waarschijnlijk speciale aandacht voor ‘opleiding en werkgelegenheid’.

Het kennisprogramma van Renovatie wordt hier geüpdatet.

Ook toegang tot kennisprogramma Monument

Bezoekers van Renovatie hebben ook (gratis) toegang tot de podiumsessies van de gelijktijdige beurs Monument (en kunnen zich daarvoor vanaf maandag 4 maart inschrijven via de bezoekersregistratie). Meer informatie over die programmering staat hier.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV